24 Ekim 2010 Pazar

Top 5 lip gloss !



Hangimiz herbiri birbirinden güzel pembe,kırmızı,bordo,şeftali tonlardaki , rengarenk, güzel kokulu dudak parlatıcılara hayır diyebiliriz? Cevap veriyorum; hiçbirimiz! :) İşte günlük hayatta  hepimizin vazgeçilmezi olan bu  lip glosslar Free Make Up Tips internet sitesi tarafından incelenmiş ve en iyi 5 lip glossun  listesi çıkarılmış.


No#1  Lancome Juicy Tubes : Güzel kokusu,kolay kullanımı , dolgunlaştırıcı yapısı ve süper ışıltılı dokusu ile makyaj çantalarının vagzeçilmezi olabilecek bir ürün. Jel dokulu yapısı ile hem harican kullanıma hem de ayrı bir ruj ile kullanıma uygundur .Uzun süre kalıcılık sağlar. Renk skalası geniştir.(Fiyat 50 TL) 


No#2 Urban Decay XXX Shine Lip Gloss : İçeriğindeki nane özü ile sürüldüğü andan itibaren dudaklarda ferah bir his bırakan Urban Decay ürünü bu özelliği ile diğer ürünler arasından sıyrılıyor.Eğer lip glosslarda koku ve tada önem verenlerdenseniz sizin için uygun bir ürün. Tüp şeklindeki yapısı kolay kullanım sağlıyor. (Fiyatı 28 TL civarı)



No#3 Chanel Glossimer : Suya dayanıklı yapısı ile oldukça kalıcıdır.Formulü gereği çok ışıltılıdır (hatta gereğinden fazla diyebilirim!) eğer bir lip glosstan beklentiniz parlaklık ise tam size göre bir ürün. Aynı zamanda dudağı nemlendiren bu lip gloss Chanel'in en beğenilen parlatıcıları arasında da yer almakta .(Fiyatı 50 TL civarı)



No#4 Mac Tinted Lip Gloss : 40tane renk seçeneğiyle  listedeki en geniş renk skalasına sahip ürün .İçinden bir tanesi mutlaka size göre olacaktır! İçeriğindeki jojoba yağı sayesinde aynı zamanda dudakları nemlendiren ve nem dengesini koruyan bu gloss uzun kalıcılık sağlamakla kalmaz parlak renkleri ile de süper bir ışıltı sağlar. (Fiyatı 25 TL civarında)

No#5 Bobbi Brown Lip Gloss : İçeriğinde bitkisel özütler bulunduran bu ürün vanilya ve jojoba yağı içeriğiyle hem dudağın nemlendirilmesine yardımcı olur hem de verdiği parlaklık ve tazelik  ile dudaklarınıza bambaşka bir hava katar.(Fiyatı 30 TL civarında)



İşte Free Make up Tips sitesinin hazırladığu liste böyle.Peki sizin top 5 dudak parlatıcınız hangisi? :)


1 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Juicy Tubes olmasa listede şaşardım zaten! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...