17 Ekim 2010 Pazar

Necklush!


Eğer evinizdeki tüm atkı ve fularlardan sıkıldıysanız bugunkü konumuz tam size göre!!

Bugün sizlere çeşitli kullanım alanları ve renk seçenekleri ile "Küresel Dengesizlik" kurbanı olarak soğuk ve sıcak havalar arasında gel-gitler yaşarken ne giyceğini , hangi aksesuarı kullanacağını şaşıranlar bizler için vazgeçilmez haline gelip gardroplarımızda yerini alacağına inandığım Necklush'ları tanıtacağım.

 Necklushlar size hem kolye hem de atkı olarak çoklu kullanım sağlamanın dışında, kıyafetleriniz için oldukça güzel bir tamamlayıcı olarak kullanılabilirler. Rengi, kullanım şekli,deseni sadece sizin yaratıcılığınla sınırlı ! Necklushları kullanarak hem kendi tarzınızı yansıtabilir hem de fark yaratabilirsiniz.
(Burada parçalar sağ tarafta toplanarak düğümlenmiş ve  kolye olarak kullanılmış)
 (Burada da aynı Necklushın iki farklı kullanımını görüyoruz. 1.de boğazı hafifçe sarıcak şekilde atkı havası verir şekilde kullanılan necklush , 2.de serbest bırakılarak fular şeklinde kullanılmış)

(Burda da görüldüğü üzere yaratıcılıkta sınır yok!)


 Örneklerde de görüldüğü gibi Necklushınızı hangi şekle sokacığınız tamamen kendi zevkinize yaratcıcılığınza kalmış :)


Necklushları satın almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz .Fakat fiyatları 42$ ve 74 $arasında değişiyor , bence ürünün kalitesi açısından bu fiyatlar epey yüksek.Onun yerine eski ve kullanmadığınız t-shirtlerini kesip her iki ucundan çekerek inceltip aynı işlemi pek çok parçaya uyguladıktan   sonra bunları biraraya getirip kendi DIY projenizi yapıp kendi Necklushınızı oluşturabilirsniz. Ben yakın zamanda bunu aralarına zincirler ekleyerek yapmayı düşünüyorum , herhangi bir yerde o şekilde görmedim ama kafamda canlandırdığımda ortaya çıkan şey çok hoşuma gitti!!!!

 Eğer siz de denerseniz veya bu Necklushları çeşitlendirmek için yeni fikirleriniz varsa lütfen paylaşın :)

sevgiler..


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...