24 Ekim 2010 Pazar

Haftanın Rengi : Pudra


Bu hafta , "Haftanın Rengi" köşesi için seçtiğim renk bu yılın favori rengi  , çoğumuzun zevkle kullandığı , doğal ışıltısı ile göz dolduran,  asaletin ve  ve şıklığın rengi  ; PUDRA. Özellikle 2010 yazına damgasını vuran , pek çok ünlü markanın tasarımlarında yerini alan pudra , naturel renklerden hoşlananlar için biçilmiş kaftan. Şimdi gelelim bu hafta için seçtiğim pudra renkli ürünlere :)


Pudra rengi özel davetlerde ünlülerin de sıklıkla  kullandığı bir renk. Son zamanlarda kırmızı halının üzerinde pudra tuvaletleriyle poz veren ünlülere çok sık rastlıyoruz.

                                                   Penelope Cruz             Vanessa Hudgens

Sadece kırmızı halı da değil pudra rengi günlük hayatta da ünlülerin tercihleri arasında. İşte pudra rengi tulumu ile Mischa Barton;
                                                                       Mischa Barton

(PS: Sevgili Mischa ; lütfen şu işin bir ortasını bul, ya ortalıkta Afrikalı çocuklar gibi geziyorsun ya da patlamaya hazır bomba misali..24 yaşında bir genç kız için fazla Lindsay Lohan hallisin.Kendine bir çeki düzen ver ve The OC'deki güzel ve zarif haline dön ,rica ediyorum ! Sevgiler..)

Pudra rengi  soft renklerle kombinlendiğinde  ortaya harika sonuçlar çıkıyor.Özellikle açık mavi ve krem rengi pudra için harıka iki tamamlayıcı olabilir.Siz lütfen Mischa'ya bakmayın ve pudra rengini kırmızı ile kombinlemeyin.Gördüğünüz gibi ortaya çıkan sonuç pek de güzel gözükmüyor.


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...