18 Ocak 2011 Salı

Angelina Jolie & Anne Hathaway Stili/ Angelina Jolie & Anne Hathaway Style

(TR) EN)
Scroll down for English

Golden Globe'da  giyilen birbirinden güzel kıyafetlere dün bu yazımda yer vermiştim. Bugün ise Angelina Jolie ve Anne Hathaway karşılaştırmasıyla karşınızdayım.Her iki ünlü de uzun kollu ve sade elbiseler tercih etmiş. İki elbisenin de üzerinde pullar var ,  Hathaway'in Armani Prive'i  tamamen pullarla kaplı , Jolie'nin tercihi olan Atelier Versace ise daha az pullu.Yırtmaç veya dekolte tercih edilmemiş , tercihlerini sade şıklıktan yana kullanmışlar. 

Özellikle Hathaway elbisesi içinde deniz kızı gibi görünüyor , elbise vücut hatlarını ve kıvrımlarını ortaya çıkarmış.Omuz kısmı da Versace'ye kıyasla daha hoş görünüyor.Rengi de oldukça hoş. Dün de belirttiğim gib iJolie'nin elbise rengini beğenmedim.Modeli ise şık ve Jolie'ye yakışmış.

Elbiseler gibi saç modelleri de birbirine oldukça benziyor.Ben bu tarz kıyafetler ile özensiz görünümlü saçları sevmiyorum , topuz herzaman kıyafetin duruşunu tamamlayan ve asil  görünüm yaratan bir saç modeli.Ama Golden Globe'daki pek çok ünlü gibi Hathaway ve Jolie'de açık saçı tercih etmişler. 

Siz ne dersiniz? Tarzlarını beğendiniz mi?


I have mentioned the amazing gowns that was worn in Golden Globe in this post yesterday. And today, here I come with a comparison between Angelina Jolie and Anne Hathaway. Both celebrity has chosen plain and long sleeved gowns. Both gows are embellished , Hathaway’s Armani Prive is covered by sequins  while  the choice of Jolie,Atelier Versace , is less sequined. Neither slashes nor decolettes are preffered. They  preference the pure elegancy.

Especially , Hathaway seems like a mermaid in her dress , it showed up her body lines and curls. The shoulder part seems more well-fashioned comparing to Versace. The color of the dress is gorgeous. As I have mentioned yesterday , I did not like the color of Jolie’s dress. But the model is chic and it seems good on Jolie.

Like the dresses , the hair styles are condierably similar. I do not like the sloppy looked hair with such kind of gowns, a bun generally completes the posture of the dress and it creates a classy look. But like many of the other celebrities on Golden Globe , Hathaway and Jolie have chosen straggle hairs.

What do you think? Did you like their styles?



3 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

angelina nin havası söndua rtık ebnce
bi sevemedim su kadını ya.
ondan daha güzeller var bence
hiç yakısmamıs hiç begenmedim :)
hathaway tasımayı bilmiş.
tebrık ediyorum.

makyajblogum dedi ki...

Angelina'yı ben severim :) Ama elbisesinin rengini pek beğenmedim belki daha petrol yeşili gibi bir renk daha güzel olabilirdi...Anne Hathaway ise çok zarif olmuş! Saç konusunda da aynen katılıyorum tatlım, bu elbiselerle topuz daha şık oluyor :)

Your style is your signature dedi ki...

KOVA KADINIYIM BEN; ben de oldum olası sevmem , aynı Katie Holmes gibi erken çöktüğünü düşünüyorum,çok yaşlı görunuyor.

makeupwithstyle ,bu tam zümrüt yeşili de değil arada garip bir yeşil göze çirkin görunuyor.Kesinlikle canım Hathaway çok zarifolmuş ki genelde öyle zaten :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...