21 Ocak 2011 Cuma

indirimlr.com

Sorry for the International followers but this post is going to be a Turkish one because I am gonna promote a Turkish web site about discounts, but I promise the other posts will be in both English and Turkish!


Bugün size indirimlr.com isimli siteden bahsedicem.Benimle irtibata geçen Yasemin Hanım sitenin tanıtımını yapmamı ve fikirlerimi sizinle paylaşmamı rica etti. Site son zamanlarda oldukça popüler hale gelen "Şehir Fırsatları" konseptini tek bir çatı altında topluyor , bir çok ayrı sitede yer alan fırsatları tek bir tık'la size sunuyor. Grupfoni, Markapon, Firmanya,Grupon,Yiyomiciyom ve Fırsatklübü gibi pek çok fırsat sitesini hatta daha önce ismini duymadığınız pek çoğunu indirimlr.com'da bulabilebilirsiniz.Bunlar benim yorumlarımdı bir de Yasemin Hanımın'ın gönderdiği tanıtımı sizinle paylaşıcamki bir de onun ağzından sitenin amacını dinleyin;

 " Türkiye'nin güzellikleri gittikçe artıyor ve farklı fırsatlarıyla Türkiye dünyada göze çarpan bir ülke haline geliyor! Fırsatlar o kadar fazla oluyorki her gün tek tek araştırmak kolay olmuyor!Şehrinizdeki fırsatları yaşamak ve daha kolay organize etmek için online olarak size bir imkan sunuyoruz  ve daha bir pratik yol öneriyoruz: Indirimlr – kategorilere göre sıralanmış, tüm fırsatların bir arada olduğu, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform .
Sitemiz kimin sizin için en iyi teklifleri sunduğuna karar vermeniz için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirleri bir listede size sunuyor. Ayrıca, seçeneğinizi daha da kolaylaştırmanız için, siteler hakkında yapılan yorumlar yan tarafta yer alıyor. Indirimlr ile boş zamanlarınızı organize etmen daha çabuk ve kolay.
Siz de Şehrinizdeki fırsatları görün ve yaşayın! Yapmanız gereken tek şey  Indirimlr sayfasına üye olup ve en iyi Şehir fırsatları yakalamak!"
Evet, işte benim site hakkındaki yorumum ve Yasemin Hanım'ın tanıtımı , şimdi size kalan da indirimlr.com'a tıklamak ve bugün sizin şehrinizde hangi fırsatlar var ona bakmak ve bu fırsatların keyfini çıkarmak :)

2 yorum:

Aquaris Blog dedi ki...

hesap sorunları yüzünden drycfc.blogspot olan adresim
kovakadiniyimben.blogspot olark değişmiştir.
haber vermek istedim :)

Your style is your signature dedi ki...

e hadi bakalım yeni blogun hayırlı olsun :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...