14 Ocak 2011 Cuma

2011 People's Choice Awards ; En İyi Giyinen 10/ Ten Best Dressed

(TR) EN)
Scroll down for English
(source: teenvogue)

The Teen Vogue 2011 People's Choice Awards töreninde en iyi giyinen 10 ünlüyü seçmiş, bakalım listede kimler var ve hangi tasarımcıların veya markaların kıyafetlerini tercih etmişler ; 


The Teen Vogue has chosen the ten best dressed celeb in the People's Choice Awards ceremony.Let's look who are on the list and which  designers or brands  they have chosen.
#1 
Taylor Swift (J. Mendel)

#2
Kristen Stewart ( Reem Acra) 

# 3
Miranda Cosgrove ( Nicole Miller )

#4
Selena Gomez ( Irina Shabayeva)

# 5
Natalie Portman ( Jason Wu)

 # 6
Lucy Hale ( Ronald Abdala)

# 7
Zac Efron ( Burberry)

#8
Kendall Jenner( Bebe)

# 9
Kylie Jenner 

 # 10
Ashley Benson (Paule Ka)

Kristen Stewart ve Taylor Swift kesinlikle favorilerim.Taylor Swift genel olarak bu tür organizasyonlarda tarzını en beğendiğim ünlü, hem sade hem yaşına uygun hem de son derece şık. Sizin  People's Choice Awards favori ünlünüz hangisi?

Kristen Stewart and  Taylor Swift are absolutely my favorites. Taylor Swift is my favorite celebrity in such kinda organizations in general. Her choices are plain and proper to her age and also extremely classy. Who is your fav People's Choice Awards celeb?



2 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Canım bende Taylor Swift'in kıyafetini beğendim, Kristin Stewart da oldukça şık ama onların dışındaki kıyafetlerin bir kısmı bana çok sıradan geldi...Bir de Natalie Portman'ı çok severim ama elbisesi sanki vücut hatlarını iyi göstermemiş, böyle dümdüz iniyor :)

Your style is your signature dedi ki...

giyilcek o kadar seçenek varken sıradan veya şık olmayan şeyler giydiklerinde çok şaşırıyorum canım :) Bence de genelde çok başarılı değiller, ama Taylor Swifti çok begendım.Natalie Portman genelde daha iyi seçimler yapardı ama evet bu sefer gölgede kalmıs bıraz :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...