20 Ocak 2011 Perşembe

Kate Beckinsale vs Kim Kardashian

(TR) (EN)
Scroll down for English

Yine bir "Hangi ünlüye daha çok yakışmış?" postu ile karşınızdayım. Bu sefer Nina Ricci imzalı siyah ipek elbiseyi Kate Beckinsale mi  Kim Kardashian mı daha iyi taşımış ona bakıcaz.Beckinsale geçen sene Cannes Film Festivalinde bu elbiseyi giymiş , saçlarınına romantic hava vericek hafif bir dalga tercih etmiş.Öyle düzgün bir fiziği varki ,kıyafetin içinde son derece zarif duruyor. Benden tam puan aldı.

Aynı elbiseyi Kardashian ise geçtiğimiz hafta Golden Globe sonrası yapılan partide giydi.Beckinsale'in zarif havasının tersine Kardashian oldukça vamp ve seksi bir görüntüye sahipti. Saçını malesef beğenmedim.Geniş kalçası elbiseye tam oturmuş ve Beckinsale'in aynı elbisenin içindeki  zarafetine karşılık  malesef Kardashian'ın balık eti vücudunda aynı etkiyi yaratmamış. 

Sonuç olarak bu seferki  "Hangi ünlüye daha çok yakışmış?"  galibimiz;
Kate Beckinsale


Here I am with a new "Who wore it better?" post. This time we are gonna look which celebrity Kate Beckinsale  or  Kim Kardashian wore the black , silk Nina  Ricci gown better.Beckinsale has worn this dress on last year's Canne's Film Festival , she has chosen a wavy hair that creates  a romantic look. She has such a perfect body type hence she looks extremely elegant on this dress.I gave her the thumps up.


Kim Kardashian has worn the very same dress on the Golden Globe after night party last week.Contrary to Beckinsale's elegant look , she had a vamp and sexy one. Unfortunately , I didn't like her hair.Her large hips sit to  the gown , despite the elegancy of Beckinsale in the same gown , her full-figured body did not create the same effect.

As a conclusion , the winner of the " Who wore it better?" post ;
Kate Beckinsale

6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Elbise çok hoşmuş gerçekten ama Kim'deki duruşu pek de hoş olmamış bence de:D Kate daha iyi taşımış,böyle bi elbise koca popoya giyilmez yani göz var nizam var:))

Your style is your signature dedi ki...

değil mi ama? :)
tamam bazı elbiseler vücuda otuunca hoş duruyor falan ama bu öyle değilki!

makyajblogum dedi ki...

Yanlız ben elbiseye bayıldım! Çok zarif ve şık bir elbise ve kesinlikle bu model elbiseler zayıf kadınlara daha çok yakışıyor. Kate'de çok daha güzel durmuş :)

Your style is your signature dedi ki...

evet canım, vücuduna güvenen giysin :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

benım diğer bloğun varya( benımdi senın olsun) ayrıca cok tuttum bu sözü..neyse :)konuya geleyım bloğuna bağlanamıyorum explorer hatası verıyor bloğun!! çok ılgınç bi arkadaslarına konrtol ettir.sorun bende değil sanırım bak bu bloğunda sorun yok...sevgıler.

Your style is your signature dedi ki...

onu zaten kapatıcam ne zamandır aklımda :) o nedenle sorun değil , bende de aynı hatayı veriyor :) teşekkürler sçöyledğin için!
sevgiler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...