9 Kasım 2010 Salı

Nonpareil Boutique (Online Kozmetik)

Daha önce de belirttiğim gibi online kozmetik konusundaki araştırmalarım devam ediyor.Cherryculture , e.l.f, cheapsmells gibi online alışveriş yapma imkanı sağlayan siteleri ben bloggerlar sayesinde öğrendim.Daha önce bu konular hakkında çok bilgi sahibi değildim , ama öğrendikçe çok eğlenceli geldi ve başka hangi sitelerde neler bulurum diye araştırmaya devam ettim. Bugün Nonpareil Boutique 'i keşfettim. The Balm, Stila,Wet n Wild  gibi pek çok markanın satışı var . İsmini duymadığım uygun fiyatları olan pek çok marka da mevcut. En güzel tarafı ise e.l.f ürünleri de satıyor !  Bazı bloggerların e.l.f'in kendi sitesi hariç satış yapan siteler bulamadıklarından yakındıklarını gördüm , işte size Nonpareil Boutique  :) Hem de fiyatlar $ üzerinden. Karşılaştırma yapabilmeniz için örnek veriyim ;

E.l.f Plumping Lip Glaze ; ben 2 hafta kadar önce 1.5£ 'a aldım yani yaklaşık 4.25TL . Boutique'deki fiyatı ise 1.25$ yani yaklaşık 1.8 TL. Neredeyse 1/3 fiyatına.

Bir örnek daha ; sipariş verdikten sonra almadığıma pişman olduğum bir ürün ,Elf Eye Transformer , e.l.f UK fiyatı 3.5£ (8.75 TL) , buradaki fiyatı ise 3.20 $ (4.80TL) . Arada yine epey fiyat farkı var.


Bunlar da gözüme kestirdiğim ve tavsiye edebileceğim  ürünler;
E.l.f Holiday Lipgloss set , 6'lı bir set. Doğal ve Parlak olmak üzere 2 çeşidi var. 6 lip glossun toplam fiyatı  6.25$  ve gayet uygun.
Rosebud Perfume Co. Lip Balm, çilekli bir balm , hazır kış da kapıdayken kendimizi güzel kokulu balmlar ile şımartmanın vakti de geldi sanırım. Fiyatı 7$. Metal kutusu vintage esintili , ben çok beğendim!

 
NYX Sweet Pie Gloss , ne zamandır gözüme kestirdiğim bir ürün. Fiyatı Cherryculture'da olduğu gibi 8$. Lip gloss olarak etkisi nasıldır bilemem ama sadece görüntüsün sevimliliğne tav olup alabileceğim bir ürün :)



Red Cherry False Lashes , eğer siz de benim gibi takma kirpik daha önce denemediyseniz ama merak ediyor ve denemek istiyorsanız uygun fiyatı(2.5$) ve 34 ayrı seçeneğiyle bu ürünü deneyebilirsiniz. Seçenek çok olduğundan içinde epey doğal durabilicek modeller var. Denenebilir :)


Son olarak kargodan bahsetmek istiyorum. Worldwide shipping mevcut . "recalculate" seçeneği altında hesaplama yapılıyor ,farklı kargo seçenekleri sunuluyor ama ben seçtiğim halde kargo ücretini göruntüleyemedim. O nedenle o konuda net bir yorum yapamıycam.

EDİT: alisverisdellysi arkadaşımız kagroya bakmış 27 dolarmış , fiyatlar uygun diye ilgimizi çeken site kargonun pahalı olması nedeniyle (-) alıyor :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Hemen ışınlandım. Sepete 1 tane elf fırçası attım , ve türkiyeye en ucuz kargo olan priorityi seçtim tam 27 dolar kargo:) Diğer seçenek express onda da 42 dolar:)) Kargo ucuz olsa ilk alışverişimi yapmıştım şu an güzel siteymiş:)

Your style is your signature dedi ki...

uff gerçekten mi? :O
tüh fiyatları oldukça uygundu o kadar kargo olmasaymıs :) bende çıkmamıstı fiyat iyi oldu söylediğin AlışverişDellysi , teşekkürler :)

Locosmetico dedi ki...

Ben de sizin gibi blogcu arkadaşların bahsettiği siteleri gezerken eğlenceli bularak başka arayışlara geçenlerdenim. ama kargo fiyatlarını da çok fazla inceliyorum. Çoklu alımlarda kargo daha mantıklı olabilir. bir tane ürün için 27 dolar çok tabi ki.

Your style is your signature dedi ki...

ürünlerin kargolu fiyatları eğer TR fiyatına yakınsa zaten almaya gerek kalmıyor, kargo fiyatı epey rol oynuyor :) ama evet çoklu alımlarda telafi olauyor zaman zaman kargonun yüksek ücreti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...