10 Kasım 2010 Çarşamba

Levi's Curve ID


Hayatımız boyunca vücudumuza istediği gibi oturmayan,duruşunu sevmediğimiz, kalça kıvrımlarımızı tam olarak sarmayan kotlardan söylenip durduk.İşte Levi's en sonunda bu serzenişlerimize kulak vermiş olucakki kadın vücudununkıvrımlarını tam olarak sarıp oturan fit jean serisini piyasa sürmüş.


Bu yeni seri kot dünyasında bir devrim niteliği taşıyor.Ölçülere değil  değil şekle göre jean teması ile hareket eden Levi's 60.000'den fazla kadın vücudu üzerinde çalışmış , dünya çapında ölçü ve vücut şekilleri farklı  pek çok kadını dinlemiş .Bu araştırma sonucunda dünyadaki kadınların %80'inde tam olarak uyacak 3 jeande karar kılınmış.



Slight Curve : Düz hatlara sahip vücutla bayanlar için ideal. Beli belirginleştirirken , kalçaları da vurgular.Eğer giydiğiniz jeanler kalça ve uyluklara oturuyor ama belde boşluk kalıyorsa bu kot tam size göre.
Demi Curve : Eğer şimdiye kadar giydiğiniz kotlar belinize oturuyor ama alt kısımlarda şekilsiz vücudu sarmayan bir görüntü oluşuyorsa Demi Curve'ü denemelisiniz. 
Bold Curve: Beli tamamen kavrar. Eğer jeanleriniz kalça ve uyluk kısmında oturduğu halde arkada bir boşluk oluşuyorsa bir de Bold Curve'ü deneyin.
Levi's'ın araştırması sırasında ilginç de sonuçlar ortaya çıkmış;
  •  Kadınların %54'ü ideal jeanlerini bulmak için en az 10 jean deniyormuş
  • Kadınların %87'si "Keşke sahip olduğum kottan daha iyi vücudumu saran bir kotum olsaydı..." diyormuş.
  • Kadınların %67'si giydikleri kotların ideal vücutlar için üretildiğini düşünüyormuş
  • Kadınların %28'i ise kotları "kendi" vücutlarını sarmak için üretildiğini düşünüyormuş.
Levi's size uyan Levi's Curve ID modelini seçebilmeniz içinde online bir uygulama başlatmış.Vücut şeklinize uygun kaıbı bulmak için TIKLAYIN. Size sorulan soruları 3 model üzerinden hangisi vücut tipinize uygunsa onu seçerek cevaplıyorsunuz.Ben tüm soruları cevapladım ve "Bold Curve" çıktı .Bel kısmım çok ince olduğu  karnım düz olduğu için her aldığım kotta bacak kısmının oturup bel kısmının arkada boşluk oluşturması problemiyle karşılaşıyordum. Meğer aradığım Bold Curve'müş :) Bakalım sizin ideal kotunuz hangisi! 


1 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Benimde Bold Curve çıktı :) Kot daha yeni aldım ama bunları da bir ara deneyecem bakalım anlattıkları kadar varmıymış? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...