9 Kasım 2010 Salı

2010 MTV EMA

Kazanılan ödüllerden çok ünlülerin kıyafetleri ve şıklıkları ile akıllarda kalan 2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri 7 Kasım tarihinde sahiplerini buldu. Törene katılamasa da aldığı ödüllerle geceye damgaısnı vuran Lady Gaga oldu.(gerçi gelse de eminim yine kıyafetiyle tüm ilgiyi üzerine toplardı!). Şimdi bakalım kim geceye nasıl katılmış? Kim şık kim rüküş?


 
Katy Perry & Russell Brand

Tamam , biliyoruz tarzın biraz uçuk kaçık, farklı olmayı da seviyorsun ama o ayakkabılar nedir? Üzerinde kupon havası verilmiş kırmızı kendi tarzını yansıtan bir elbise var. Ayakabbılar da siyah olsa durumu kurtarabilirmiş , ama duru güzelliği ve kusursuz makyajıyla yie de ortanın üstünde bir görüntü veriyor :)

Puan: 6



Eva Longoria 
Kısa boyunun ortaya çıkardığı handikapa rağmen güzel fiziği,sempatik tavırları ile arayı kapatıyor.Saçını beğendim , makyajı çok güzel.Kıyafetin etek kısmı oldukça hoş  , omuzları bu senenin modasını yansıtıyor. Tasarımı Georges Hobeika'ya ait. Boyun ksımındaki dantelli detay da kıyafete güzel bir hava katmış.Bence gecenin en şık ismi.
Puan : 9


Ke$ha
Son zamanlarda genç şarkıcıların/oyuncuların farklı olmak adına kendini çirkinleştirmelerine anlam veremıyorum. Ke$ha da onlar birtanesi. 22 yaşındasın güzel denebilecek bir yüze sahipsin kendini çirkinleştirmek için bu çaba neden? Saç özensiz , makyaj Amy Winehouse'dan hallice , kıyafet şık bir davet için son derece özensiz ve şıklıktan uzak.
Puan :2
Miley Cyrus
Yaşına uygun, sade sayılabilecek , beyazın asaletini üzerinde barındıran bir elbise tercih etmiş.Saçı biraz daha özenli olabilirmiş.
Puan: 6
Rihanna

Elbise çok şık.Rengi senenin modasını yansıtıyor, pudra rengi, son derece güzel.Dantellerle bezenmiş elbisenin tek omzunda büyük bir detay var. Zaten yeterince güzel olan elbiseyi aha da büyüleyici hale getirmiş.Eğer Rihanna'nın ilk çıkış yaptığı zamanlardaki halini bilmesem bu hali güzel gelebilirdi belki ama o kadar bebeksi bir güzelliği varki bu saç rengi & modeline bir türlü alışamadım. Sadece saçı yüzünden gecenin en şık&güzel kadını ünvanını kaptırıyor ebnim gözümde :)

Puan:8

 
Shakira

Tümü payetlerle süslü altın rengi tonlarındaki elbisesi ve derin göğüs dekoltesi ile gecenin göze çarpan isimleri arasındaydı.Saçı herzamanki gibi doğal dalgalı halindeydi belki daha özenli bir model seçilebilirdi. Ama onun da sempatikliği ve eşsiz sesi yeter.

Puan:6


 
Taylor Momsen

Ah be güzelim , Gossip Girl'ün ilk sezonundaki o duru güzelliği ile göze çarpan doğal kız nereye gitti? Bu acayip makyajlar , garip kıyafetler. Halloween partisine gidiyor gibi görüntün nedir? Lütfen artık o haline dön.Makyaj kötü ötesi, kıyafet korkunç .. Farklı olmaya çalışırken gülünç oluyor. Kişiliği henüz oturmamış arayış içersindeki ergen halini beğenmiyordum, beğenmedim,beğenmiycem.

Puan :2  

Eva Longorianın bir  kostümünü ve saçını değerlendirdim ama bunun dışında gecenin sunucusu Eva Longoria 9 ayrı kostüm daha giydi.  Kostümlerden bir tanesi Lady Gaga'nın ilginç kıyafetlerine gönderme yapan bir "jambon" kostümüydü.Yakın arkadaşı Victoria Beckham'ın tasarımlarından birine de bu kıyafetler arasında yer verdi. İşte gecede Eva'nın giydiği diğer kostümler;



 Georges Hobeika


 Eva'nın straples elbisesi Katty Perry'nin sahnede etek kısmını çekip atmasıyla göz alıcı bir korset haline geldi.




 Pucci

 
Gianfranco Ferre

Geceden ödül ile ayrılan sanatçılar da şöyle ;

En iyi kadın sanatçı: Lady Gaga
En iyi erkek sanatçı: Justin Bieber
En iyi şarkı: Bad Romance-Lady Gaga
En iyi klip: California Gurls- Katy Perry
En iyi pop sanatçı: Lady Gaga
En iyi yeni sanatçı: Kesha
En iyi hiphop sanatçısı: Eminem
Küresel ikon ödülü: Bon Jovi

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...