11 Kasım 2010 Perşembe

Mineral Hygienics

Bugün size tanıtıcağım site ; Mineral Hygienics Amerika menşeli bir mineral makyaj ürünleri sitesi. %100 doğal mineral ürünler satan site world wide kargo sağlıyor. Ürünlerine oldukça güvenen site her ürünün normal makyaj malzemelerine göre çok uzun bir kalıcılık ve doğal görünüm sağladığı iddiasında.Cildinizin nefes almasına izin veren ürünler gün boyu mükemmel bir güzellik vadediyor.

Ürünler koruma faktörü içerikleriyle cildinizi güneşe karşıda koruyarak bir kalkan görevi üstleniyor.Hassas ciltler için uygun. ürünleri beğenmezseniz de 45 günlük bir iade olanağı tanıyor. Glüten içermiyor ,tamamen doğal ürünlerden yapılmış ,akneye yol açmıyor , suya dayanıklı , cildin daha genç görünümüne katkı sağlıyor , çabuk ve etkili kullanıma imkan tanıyor ve de son olarak  kıyafetlerinize bulaşmıyor.


Cildinize %100 uyum sağlayacak tonu vadeden site , yukarıdakı gibi resimlerden seöilebilir bir uygulama ile ten renginize en yakın olanı bulmanıza imkan tanıyor.Cilt renginiz ve cilt tipinizle ilgili yorumlar yapıyor.Ben özellikle Mocha koleksiyonunu çok beğendim. Doğal tonları ile insanı içine çekiyor.

Siz de eğer mineral makyaja meraklıysanız ve yeniliklere açıksanız Mineral Hygienics Store   sizi bekliyor :)


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...