13 Kasım 2010 Cumartesi

Nivea Pure & Natural Colours

NIVEA’dan %95 Doğal Makyaj Koleksiyonu: Pure & Natural Colours

Kadınların güzelliğini ön plana çıkarmasını ve kendilerini iyi hissetmesini sağlayan en önemli etkenlerden biri: Makyaj... Günümüzde makyaj yapmak isteyen, ancak cilde zarar verebileceği endişesiyle çekinen kadınların kozmetikte “doğal”a olan ilgisi giderek artıyor. Bu ihtiyacı öngören NIVEA, bir ilki gerçekleştirerek, NIVEAPure & Natural Colors koleksiyonundaki %95 doğal makyaj ürünlerini, güzelliğe ve saflığa önem veren kadınların beğenisine sunuyor.
 
NIVEA Pure & Natural Colors makyaj koleksiyonu; yeşil çay, nar tohumu ve E vitaminince zengin argan tohumu yağı gibi %95 doğal bileşenlerden oluşan makyaj ürünlerini kullanıma sunuyor. %100 koruyucu ve parfüm içermeyen, hassas ciltler tarafından da rahatlıkla kullanılabilen ve tüm cilt tiplerine uyum sağlayan fondöten, allık, pudra, ruj ve göz farından oluşan koleksiyon; içeriği, renkleri, alışılmış NIVEA kalitesi ve şık ambalajlarıyla, makyaj çantalarının baş köşesinde yer almaya hazırlanıyor.



NIVEA Pure & Natural Colours Fondöten

Dünyada sadece Fas’ta yetişen Argan ağacının meyvesinden elde edilen, yüksek E vitamini içeren ve güçlü bir antioksidan olan Argan yağı sayesinde cildi nemlendiriyor, besliyor, kusursuz bir görünüme kavuşturuyor . Yüksek kapatıcılık özelliğiyle ciltteki tüm kusurları kapatarak, maske hissi vermeden, pürüzsüz ve doğal bir görünüm yaratıyor. Hafif formülüyle anında emilen ürün, tüm ciltlerle uyumlu 4 renk tonuyla sunuluyor.

NIVEA Pure & Natural Colours Allık

Çin’de alternatif tıpta enerjiyi artırmak ve rahatlamak amacıyla kullanılan “kelebek çalısı” bitkisinin çiçek özlerinden üretilen NIVEA Pure&Natural Allık; yumuşak yapısıyla kolay sürülüyor. Cilde uzun süre etkili bir parlaklık, ipeksi, doğal bir görünüm kazandırıyor. Koruyucu ve parfüm içermeyen allık, hassas ciltlere uygun ve doğayı yansıtan 2 renk alternatifiyle sunuluyor.

NIVEA Pure & Natural Colours Far

Çin’de alternatif tıpta enerjiyi artırmak ve rahatlamak amacıyla kullanılan “kelebek çalısı” bitkisinin çiçek özlerinden üretilen NIVEA Pure & Natural farlar, göz kapaklarında topaklanma yapmadan, uzun süre kalıcı, kusursuz bakışlar yaratıyor. Koruyucu ve parfüm içermeyen hassas ciltlere uygun farlar, maviden yeşile, pembeden kahverengiye uzanan 8 etkili renkte sunuluyor.
NIVEA Pure & Natural Colours Ruj 

Yüksek C vitamini, potasyum, Omega 5 içeren doğal bir antioksidan olan nardan elde edilen yağlardan üretilen NIVEA Pure&Natural Ruj, bakımlı ve çarpıcı dudaklar yaratıyor. Bileşimindeki badem yağı sayesinde dudaklarda yoğun nemlendirme sağlıyor, kuruluğu engelleyerek bakımlı ve sağlıklı bir görüntüye kavuşturuyor. İçinde silikon, koruyucu madde ve parfüm bulunmayan, dayanıklılığını uzun süre koruyan yarı mat rujlar, 8 renk alternatifiyle sunuluyor.

NIVEA Pure & Natural Colours Pudra

İçeriğindeki bulunan yeşil çay sayesinde cilt reaksiyonlarını azaltan ve gözenekleri kapatmayan ürün, hassas ciltliler tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor. Koruyucu ve parfüm içermeyen pudra, pürüzsüz doğal bir görünüm sağlıyor. Yumuşak yapısı sayesinde kolay sürülen pudra, tüm cilt renkleriyle uyumlu 3 tonda sunuluyor.

Fiyatlar
NIVEA Pure&Natural Colours Fondöten : 45 TL
NIVEA Pure&Natural Colours Allık : 35 TL
NIVEA Pure&Natural Colours Far  : 24 TL
NIVEA Pure&Natural Colours Ruj  : 27 TL
NIVEA Pure & Natural Colours Pudra : 41 TL

(kaynak)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...