23 Kasım 2010 Salı

Lip Balm Yazı Dizisi Vol III

Yazı dizimin bugünkü kısmında 2ayrı markanın ürününe yer vericem.


İlki CARMEX . Köklü bir marka, ürünleri oldukça rağbet göruyor.Nemlendirme,koruma ve iyileştirici etki sağlıyor.Tüp, kutu ve stick şeklinde olanları mevcut.Çatlamış dudaklarda yüksek etki gösteriyor. Kuru hava güneş ve rüzgardan dudaklarınızı koruyor ve nem dengesini sağlıyor. İçeriğindeki phenol ölü deriyi soyup yenisinin çıkmasına yardımcı oluyor. Menthol rahatlatıcı ,Lanolin yumuşatıcı, kakao yağı ise nemlendirici etki yaratıyor.İçerisinde Salicyclic acid var, pek çoğumuz bu etken maddeyi akne tedavisindeki krem/ilaçlardan tanıyoruz, bu madde ise dudaklarınızı soyup peeling etkisi yaratıyor, daha canlı ve yumuşak dudaklara kavuşmanız için gereken herşey Carmex'te mevcut. 

Denemek isterseniz ebay'de 5 $ 'a satılıyor üstelik de ücretsiz kagrosu var. İçeriğinde shea butter var, diğer maddeleri de okuyunca ben etkilendim. Deniycem.



İkinci ürün ise The Body Shop Shea Lip Care Stick . Shea yağı içerikli ürünlere karşı obsesif bir durumum olduğunu söyleyebilirim. Bu yağ yüzyıllardır Afrikada iyileştirici olduğuna inanılarak kullanılmış , çok etkili bir yağ. Body Shop'ın bu dudak kreminde de Shea yağı mevcut. Bu yağ aynı zamanda güneşten koruyucu etki de yapıyor.Yumuşatıyor ve nemlendiriyor. A, C ve E vitamini içeriyor. Fiyatı 6-7.5 $ civarında.Dudaklarınızın kuruduğundan şikayetçiyseniz mutlaka denenmesi gereken bir ürün. 

Bir sonraki postta ise kendi lip balmlarımı ve etkilerini sizinle paylaşıcam. O zamana dek sizin de lip balm/stick önerilerinizi duymaktan memnun olurum :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...