10 Kasım 2010 Çarşamba

Nexcare Acne Patch

Bugün sizlere tanıtıcağım ürün Watsons'ta satılan Nexcare markasına ait bir ürün. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satışı yok. Ama markanın Türkiye piyasasında yer aldığını düşünürsek yakın zamanda ülkemize de geliceğini varsayabiliriz.

Nexcare akne plasteri bloglarda yabancı bloglarda sıkça bahsedilen ve çok övülen , kullanıcı yorumlarının %100'e yakınının olumlu olduğu bir ürün. Fiyat olarak da uygun. 3.5$ civarında bir fiyatı var.ebay'da free shipping ile 6.50$ gibi bir fiyatla satılıyor.

Peki nedir bu ürün? Acne patch cilt renginizle aynı renkte su bazlı bir ürün , sivilcenin üzerine bastırdığınızda  içindeki iltihaplı tabakayı bir sünger gibi emiyor.Kuru ve temiz cilde uygulanması gerekiyor, sivilcenin üzerini kapadığından sizin elle temas edip sivilceyle oynamanıza ve akneli bölgeye enfeksiyon kaptırıp cildinize daha büyük sorunlar açmanıza engel oluyor.Waterproof bir ürün olan acne patch aynı zamanda hava alabilen bir ürün olduğundan iyileşme sürecini de kısaltıyor. Ürün ten renginden beyaza döndüğünde işlevini yerine getirmiş yağı emmiş oluyor.Yanma ve acı hissini de yok ediyor.

 Steril bir kabın içinde muhafaza edilen ürünü farklı boyutları mevcut bu da size akneninizin boyutuna uygun bir kullanım sağlıyor :) Ürün cilde uyum sağlıyor ve neredeyse görünmez oluyor yine de gece yatarken kullanıp sabaha kadar akne üzerinde bekletmeniz daha faydalı , gündüz kullanmak isterseniz de en az 6 saat bekletmelisiniz.

Bu da uygulanışı.Önce sivilcenin olduğu alanı temizliyorsunuz.Sonra da temiz alana acne patch'i yapıştırıyorsunuz. Bloglardan birinde sabah hangi hali aldığının da fotografı vardı ama pek görmek isteyeceiğiniz türden bir görüntü değildi :) Fakat fotoğrafı görünce ne kadar işlevsel olduğunu da anlıyorsunuz! Bu arada 7 , 14, 36'lık paketleri mevcut. Eğer aniden çıkan sivilcelerinizden rahatsızsanız, özel günlerde yüzünüzde kocaman kırmızı bir şişlikle gezmekten haz etmiyor ne kadar kapatıcı /fondöten tarzı kozmetik de kullansanız bu görüntüden rahatsız oluyosanız bence ebay'dan birpaket  alıp deneyin !

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...