20 Kasım 2010 Cumartesi

Lip Balm Yazı Dizisi Vol I

Roaccutane muadili bir ilaç kullanmaya başladığımdan dudaklarımda müthiş bir kuruluk oluştu. Bu nedenle en iyi lip balm hangisidir, hangisi daha iyi nemlendirir, hangisinin yenileyici etkisi vardır , hangisi besleyicidir gibi pek çok konuda araştırma yapma ve markaları inceleme fırsatım oldu. Bu nedenle bundan sonraki bir kaç yazımda sizinle bu markaları paylaşıcam . Kış  da yaklaşırken(takvimsel olarak!) hepimizin dudak koruyucu ve çatlamaları önleyici/giderici ürünlere ihtiyaç duyduğumuz düşülürse sanırım faydalı bir yaz dizisi olucak :) 

Bugünkü lip balm'ımımız EOS/ Evolution of Smooth.


%95 organik , doğal bir dudak koruyucu.İçeriğinde petrol yan ürünleri bulunmuyor. Dudaklarınızın hem güzel hem sağlıklı görünmesine önem veriyor.Lip balmlarınızın koruyucu etkisi yanında tadına da önem veriyorsanız ballı,tatlı naneli ve yaz meyvesi çeşitleri ile Eos'lar tam size göre. Anti-oksidan açısından zengin  ve aynı zamanda  E vitamini içeren bu balmlar  hafif kokusuyla da ağır kokulu dudak koruyucularından rahatsız olanların tercihi oluyor.
İlginç şekliyle de dikkat çeken balm , alışık olduğumuz ince uzun dudak koruyucuların aksine geniş yüzeyli yapısıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Kalıcılığı ideal boyutta , dudaklarınızı yumuşatması ve kuruluğu önlemesi açısından da 5 üzerinden 5'i hakediyor. Süper sevimli renk ve şekilleriyle de bayram şekerini andırıyor :) 

Ah bir de zaten Ed Westwick kullanıyormuş ki bu bile bizim bu markayı tercih etmemiz için yeterli bir kriter değil mi? Ed kullanıyorsa ben gözüm kapalı güvenirim , bu böyle biline! :) Şaka bir yana , ünlülerin de sık sık kullandığı bir marka Eos lip balm'lar.Heralde ünlüler de kötü bir makrkayı tercih etmez değil mi? Vardır bir bildikleri :)


Bar Rafaeli                                               Kellan Lutz

Fiyat olarak da epey uygun bir ürün , organik ve %100 doğal olduğunu varsayarsak piyasadaki normal lip balmlarla aynı hatta daha ucuz bir fiyatı var. Kendi sitelerinde 3 $ fakat bir kaç ülke hariç uluslararası kargo hizmetleri yok fakat Ebay'dan rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama orada fiyatlar normale göre biraz daha pahalı.

Lip Balm yazı dizisi Vol I'den şimdilik bu kadar efendim :) II, III, IV , V .. ile görüşmek dileklerimle ! :)


9 yorum:

Unknown dedi ki...

Benden de bir oneri body shop yilbasna ozel lip balmlar cikarmis hem de 2 al 1 ode var. Ben greyfurtlu ve vanilyali aldim bir de cilekli vardi sanirim:)bnce guzel nemlwndiyor, bal mumu gibi yapilari klasik body shop lip balmlari gbi degil.

Your style is your signature dedi ki...

teşekkürler ! body shop'ın Shea Lip Care Stick'i çok iyiymiş , en iyi lip balm listesinde gördüm , ben de onu denemek istiyordum :) önerilerini de bir kenara yazdım , gidip bakıcam :)

SvGLove dedi ki...

Ay çok sevimli bir şey bu ya:D Klasik balm'lara benzemiyor.
Ya bu arada ben de zamanında roaccutane kullanmış biri olarak sabır diliyorum:(
Ben hala sivilceliyim ama umarım seninkileri sonsuza kadar kurutur:)

Your style is your signature dedi ki...

evet şeker gibi ^.^
12üncü günümdeyim ama dudaklarım 6ayı nasıl çıkarcak bilmiyorum :( dudak krem, müptelası oldum , sürekli bir dudak krem, elimde :/
çok sivilcem yoktu aslında ama 25yaşında artık ergenlik sivilcesi değil,geçmez diye verdi doktor, umarım öyle olur canım :)

Alice dedi ki...

süper bişeymiş bu ya! hemen edinmeli:)

Your style is your signature dedi ki...

kesinlikle! :)

makyajblogum dedi ki...

Bende uzun zamandır denemek istiyordum EOS'ları, ama küçük bir lip balm için ebayden sipariş veremiyecem sanırım :)
Bu arada benim favori lip balm'ım "Lip Smackers" ABD'de çok yaygındı, bir ara Türkiye'ye de gelmişti sanırım (belki hala bulunabilir bir yerlerde)...Aromaları süperdi hele bir passion fruit ve pink lemonade vardı ki harika! :)

Your style is your signature dedi ki...

ebay'leri biriktirip bunu da araya sıkıştırmak lazım :) Bak onu bilmiyordum bakıyım ona da belki bulunur :)

NeslihanVenusKilic dedi ki...

17 Ağustos 2011 itibariyle, "Honeysuckle Honeydew EOS'lar" www.NeVital.com'da satılmaya başlayacakmış.
Hala ilgilenenlerin bilgisine:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...