25 Kasım 2010 Perşembe

Günün Kombini


Bugünün ilk kombini tam benlik! Yazın hiç sıkılmadan giydiğim kombinlerden. Haki tonunda bir kargo pantolon ve üzerine aynı tonlarda bir t-shirt. Altına da sneakers.Hem spor hem şık. Ben bu tarz spor , kot rengi hariç pantolonların üzerine kısa kot ceketleri çok yakıştırıyorum.Kendim de sık sık kullanıyorum. Yaz akşamlarında kıyafetleri tamamlamak için bir kaç tonda, kısa , uzun kot ceket herkese lazım bence. Acil durum kurtarıcısı olarak gardroplarda bulundurmalı :)


İkinci kombin ise akşam/gece giyilmeye uygun şık bir kombnin.Toprak tonlarını çok seviyorum,günlük hayatımda da sık sık bu tonları kullanıyorum. Bence son derece asil ve ağır duran tonlar.Bu kombin için balon eteğe benzer krem&kahve  farklı bir etek üzerine de kahve tonlu bir büstiyer seçtim.Büstiyeri çok beğendim , bağ kısmı farklı bir hava katmış, üst kısmı özellikle bel kısmı ince bayanlarda son derece zarif durabilecek bir kombin .Altına da krem topuklu sade bir ayakkbı seçtim.


Günün son kombini içinse sadece eteğe dikkat çekmek için ayakkabı seçmedim , hatta üst bile seçmeyip sadece eteği göstericektim ama yine bir tane bebe yakalı bir de kolsuz beyaz gömlek seçtim. Kendinden taba kemerli füme etek çok orjinal bir parça,tahminen DIY olarak tasarlanmış öyle olmasa bile yapılabilecek kazaktan bozma triko bir etek. Ben çok sevdim. Kış için oldukça kullanışlı ve şık bir parça.Özellikle taba bot ve taba çantayla bence gayet güzel bir kombin olabilir.

Siz ne dersiniz? Bu 3 kombinden birini kullanır mıydınız?

2 yorum:

Alice dedi ki...

haki kombine tek kelimeyle bayıldım! böyle rahat tarzı çok seviyorum :)

Your style is your signature dedi ki...

ben de ! renklerini özellikle çok sevdım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...