4 Kasım 2010 Perşembe

Günün Kombini

Bugün yine 3 tane kombin hazırladım :) Bakalım beğenicek misiniz?

 İlk kombin için bu senenin trendi olan harem pantolonlardan seçtim.Bence son derece şık duran bu pantolonlar sonbaharın vazgeçilmezleri listesinde çoktan ilk sıralardaki yerini aldı.Üzerine belden bağlı , yakasız farklı bir gömlek seçtim.Gömleğin üzerindeki detaylar ile patnolonun rengi arasında bir uyum yakalamaya çalıştım.Altına da siyah bilekten çizmeler seçtim ki kombin içersindeki en favori parçam diyebilirim :)

 İkinci kombin için birbirine yakıştığını düşündüğüm mavi ve toprak tonunu birarada kullandım. Dar paça pantolounun üzerine, pantolon içine sokularak kullanılabilecek bebek mavisi tonunda şık bir blüz seçtim.Pantolonun kemeri ile de burnu açık botlar arasında bir uyum yakaladım. Yie favori parçam ; bot!

Son kombin ise geçtğimiz yılın ve bu senenin de en sık kullanılan parçalarından biri olan kabarık kollu blüzlerden seçtim.Tek omzunda oldukça ilgi çekici büyüklükte dantel bir süs var. Süsle aynı renkte bir pantolın ve blüzle aynı renkte klasik bir topuklu ayakkabı ile de kombini tamamladım. Diğer iki kombine göre pek yaratılık gerektirmeyen sık sık insanların üzerinde görebileceğimiz bir kombin , favori parçam da o nedenle yok :)

Ne diyorsunuz? Beğendiniz mi? 


4 yorum:

Unknown dedi ki...

Cnm ikinci kombindeki pantolonu ilk kombindeki botu çok sevdim.. kombinlerin hepsi güzel:)

Your style is your signature dedi ki...

teşekkürler cnm mutlu etti yorumun beni :)

makyajblogum dedi ki...

Hepsi çok güzel ama 2 numara favorim, mavi ve bej tonlarını bende çok yakıştırıyorum :)Ayakkabılar da süper...

Your style is your signature dedi ki...

hehe laf arazmıda 2 numara benim de favorim :)
bir bu kısa botların her çeşidine bayılıyorum sanırım:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...