3 Kasım 2010 Çarşamba

Double Finger Rings / Çift Parmaklı Yüzükler


 " One finger just won’t do: with these rings, you’ll need two! "


Son zamanların en gözde trendlerinden biri "çift parmaklı yüzükler". Alışılagelmiş yüzüklerden sıkılmış ve farklılık peşinde koşan tüm bayanların parmaklarını çeşit çeşit çift parmaklı yüzükler süslüyor. Peki  çift parmaklı yüzük nedir? Alışkın olduğumuz yüzüklerin aksine çift parmaklı yüzükler tek bir yüzük olmasına rağmen birden çok parmağı kaplıyorlar yani birbirine bağlı 2 yüzükten oluşan bu yüzükler aslında tek!  En yaygın çeşitleri çift parmaklı olsa da multi/çoklu çeşitleri de mevcut. Forever 21  , Claire's ve ASOS gibi pek çok ünlü marka bu yüzüklerden üretiyorlar. Top 10 sonbahar trendi arasında yer alan  bu yüzükler dizaynlarındaki çeşitlilik nedeniyle vintage severlerden spor tutkunlarına kadar ulaşan geniş bir yelpazede beğeni topluyorlar.Şimdi gelin bu şık , eğlenceli ve farklı  tasarımlara bir göz atalım ;














Benim gibi çok yüzük sevmeyenlerin bile beğenip kullanacağı modeller var değil mi?
Ben beğendim :) Ya siz?

4 yorum:

Duygu Fedakar dedi ki...

çok şık gözüküyor ama insan bunlardan parmaklarını oynatamaz:)

Your style is your signature dedi ki...

şık gözüktüğü konusunda hemfikirim , insanların parmaklarından görünce çok özeniyorum :) ama ben teklisini bile takarken bunaldığımdan heralde bunları hiç takamam :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bir yüzük delisi olarak diyebilirim ki sahaneler.
her yerde arıyorum bunları ama türkiyede çoksecenek yok yabancı sitelerde bulabılıyorum ancak .elimden gelse butu parmakalrımı donatcam :)
kaynak nedir fotolar için yazdıkların dısında .
belki sipariş veririm.

Your style is your signature dedi ki...

fotoğrafların hepsini polyvoreden aldım çeşitleri göstermek için :/ o yüzden online alışveriş için kaynak veremıcem malesef..ama claire's ve asos'un sitelerinde satış vardır belki :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...