22 Kasım 2010 Pazartesi

Amerikan Müzik Ödülleri'10

Evet, yine bir müzik ödülleri sonrası kırmızı halı yorumları ile karşınızdayım :) Bu seferki ödül törenimiz Amerikan Müzik Ödülleri 2010.Bakalım bu sefer hangi ünlü nasıl çıkmış karşımıza.
 
Türkiye'de de sık sık Ajda Pekkan ile gündeme gelen , Madonna'nın öncülüğünü yaptığı mayo & çorap kombinli sahne kıyafetleri bu ödül töreninde en sık kullanılan parçalardı.Rihanna , Christina Aguilera ve Kesha sahne şovlarında mayo , büstiyer , file çorap gibi seksi parçalar kullanarak büyük ilgi çektiler. Ben beğendim mi? Pek sayılmaz.

Ödül töreni resimlerine bakıldığında Rihanna tartışmaz gecenin en şık ismi.Elbisedi mükemmel , derin sırt dekoltesi kıyafete ayrı bir hava katmışki zaten sırt dekolteleri ens evdiğim dekolte çeşididir.Elbise bu sezonun en gözde 2trendini aynı anda barındırıyor. Hem kırmızı hem de tül. Saçlarını son bir kaç yıldır ilk defa çok beğendim,ne beğenmesi BAYILDIM!!!

Heidi Klum da yine gecenin en şık isimlerinden. O da tamamı tülden oluşan şık siyah bir elbise tercih etmiş.Makyajı elbise ile son derece uyumlu.Kadın asil canım :) Ama belindeki ayrıntıyı pek sevmedim.Onun dışında herşey harika.


Miley Cyrus pudra tonunda vücudunu saran , son iki yıldır sık kullanılan kalıba sahip şık bir elbise tercih etmiş.Elbisenin kuyruğu da var. Bence genel olarak şık bir seçim , sade bir saç modeli ,yaşına da uygun,abartıdan uzak. Hoşuma gitti.


Fergie bacaklarına güveniyor olucakki süper mini bir elbise seçmiş, gayet de yakışmış. Yine sezon trendi olan apoletlerle ve tüylerle süslü elbise parlement mavisi ve siyahın enfes uyumunu üzerinde barındırıyor.Saçları da biraz daha özenli olsa bence harıka bir görüntü olucakmış.Ayakkabıları da sevdim.


Kesha'ya birinin farklı olmadan da müzik sektöründe yer edinebileceğini söylemesi gerek, gerçekten! Her ödül töreninde kendisini garip saç, makyaj ve kıyafet seçimleri ile görmekten oldukça sıkıldım.


Jessica Alba da gecenin şıkları arasında. Sade ama oldukça gözalıcı siyah bir elbise giymiş.Takıları farklı olsa daha güzel olurmuş , eayakkabıyı da çok beğenmedim. Ama saç, makyaj ve elbise ile benden tam puan aldı.

Willow Smith 'e lütfen izin verin de çocukluğunu yaşasın..Üzülüyorum gerçekten , bu yaşta moda ikonu havalarına girmek , bunun uğrunda garip kılıklarda dolaşmak hem ruh sağlığı hem de psikolojik gelişimi açısından son derece zararlı. "Tarz"'ını beğenmiyorum, bunu da beğenmedim. Büyümüş de küçülmüş(hatta küçülmemiş) havaları bana itici geliyor.
 Sonuç olarak gecenin en şık 2 ismini şu şekilde gösterebiliriz;

2 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Rihanna'ya bayıldım bende, nasıl yakışmış elbisesi, saçı herşeyi şahane! Zaten yüzü bebek gibi...
Heidi Klum'un elbisesi çok hoş ama saçları yakışmamış (özellikle alttaki resimde bir tuhaf çıkmış :)
Kesha & Willow Smith...yorumsuz!
:)

Your style is your signature dedi ki...

tümüne aynen katılıyorum :) hele kesha ve willow smithe daha da katılıyorum yoruma bıle gerek yok :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...