1 Haziran 2011 Çarşamba

YSIYS is back in town!

Herkese tekrar merhabalar :) Uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından yine,yeniden Ankara'dayım. Süper resimler ve anılarla geri döndüm , gezdiğim tüm şehirler için ayrı ayrı detaylı , bol fotoğraflı, bilgilendirici postlar hazırlayacağım ama bugün pert olma derecesinde yorgun olduğumdan favori resimlerimden bazılarını paylaşmakla yetiniyorum.Gerisi yol yorgunluğumu attığımda.. :) 



Budapeşte/MACARİSTAN


Bratislava /SLOVAKYA

Mayerling/AVUSTURYA 
Baden/AVUSTURYA 


Viyana/AVUSTURYA

Prag / ÇEK CUMHURİYETİ



Karlovy Vary / ÇEK CUMHURİYETİ 

Bu resimler ile gelicek postların ip uçlarını vermiş oldum :) Sanırım bloğum bir süre seyahat yazıları bloğu halini alıcak ! Geziğim yerleri sizlerle en kısa sürede paylaşmak için sabırsızlanıyorum !

2 yorum:

SvGLove dedi ki...

Bizim hayal ettigimiz bir geziye gitmissin! Nasil da kiskandim canim!
Farkli bir yonetim sehrinden cikip, simdi ikisi arasinda bocalayan, ya da coktan bunlari asmis bu ulkelerin gezilecek, gorulecek zenginligi tartisilmaz! Hepsini heyecanla bekliyorum;)

Your style is your signature dedi ki...

Kıskanma canım Avrupa'nın göbeğinde olan sizsiniz herzaman fırsat bulur kaçarsınız Hayat'la,keyifle.. :) Gerçekten zenginlikleri tartışılmaz,yüzyıllarca birarada yaşamış ,aynı devleti paylasmıs ama farklılıklarını korumuş,kendilerine has şahane dokuları var :) elimden geldiği kadar aktarıcam ..öpüyorum senı:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...