13 Haziran 2011 Pazartesi

Tony Ödül Töreni 2011 ; Kırmızı Halı'da Neler Olmuş?

12 Haziran Pazar gecesi New York'da , başarılı Broadway prodüksiyonlarını ödüllendiren Tony Ödül Töreni'nin 65.si düzenlendi.  Sunucusu da pek çoğumuzun yıllardır severek izlediği How I Met Your Mother dizisinin Barney Stinson'ı Neil Patrick Harris 'ti. 

Ödül töreninde Kırmızı Halı'da yürüyen ünlüler olur da , tören sonrası modadan konuşulmaz mı? Bakalım gecede kimler şık? Kimler sınıfta kaldı?

 Eski model Christie Brinkley kuyruğu olmasa daha şık olabilecek mavi bir elbise giymiş.Strapless elbisesinin göğüs kısmında taş işlemeleri var.Takıları da kıyafet ve renk ile uyumlu. Neredeyse 60 yaşına yaklaştığını varsayarsak,Brinkley yaşına göre oldukça da hoş gözüküyor . 

Tam gözlerim Helena Bonham Carter'ı aramaya başlayacaktıki Tony Ödülleri'nde "Kırmızı Halı'nın En Rüküşü" ünvanını bu geceliğine Whoopi Goldberg'e devrettiğini farkettim. Yoruma gerek var mı? 

Brooke Shields risk almaktan kaçınarak klasik strapless beyaz/uçuk gri bir elbise giymiş. Sade ama şık olan Shields, geçen seneye göre sönük geçtiğini düşündüğüm 65.Tony Ödül Töreninin parlayan isimleri arasına girmeyi başarıyor.

 Kuşkusuz gecenin en iddialı isimlerinden biri olan Patina Miller , harika bir sırt dekoltesi olan  uzun kollu payet işlemeli  bir Naeem Khan  elbise giymiş. Elbisenin desenini beğenmedim ama modeli ve duruşu  kesinlikle şahane.
 Gecenin bir diğer iddialı ismi ise kırmızı payetli bir Elia Saab elbise tercih eden Catherine Zeta Jones. Gece elbisesi için kırmızı tercihlerimde son sırada yer alabilecek, fazla iddialı bir renk olduğundan keşke bu kadar güzel bir elbise farklı bir renge sahip olsaydı diye düşündüm. Sırt dekoltesi çok şık , göğüs dekoltesi ölçülü ve göze hoş gözüküyor. Taşıyan da Jones olunca elbette ortaya güzel bir görüntü çıkmış.

 
 Gecenin bence en şık ismi Edition by Georges Chakra Sonbahar 2011 koleksiyonundan parliament mavisi payetli elbisesi ile Tammy Blanchard.Elbisenin arka kısmında şahane bir döküm ve sırt dekoltesi var. (Elbisenin sırt dekoltesinin gösteren net bir fotoğraf bulmak için epey uğraşmama rağmen bulabildiğim tek kare bu , büyütünce çözünürlüğü kayboluyor! ) Saçı elbiseyi mükemmel tamamlamış.Makyajı,  küpeleri ve duruşuyla bence gecenin tartışmasız en gözalıcı ismi.

Bu arada postu geçen seneki törene ait favori videom ile bitirmek istiyorum. En sevdiğim Amerikan dizisi Glee castınden Lea Michele ve Mathew Morrison'dan iki süper performans, özellikle Lea Michele'in "Dont Rain on my Parade" yorumu kesinlikle dinlemeye değer.(Mimiklere özellikle dikkat :) )


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...