28 Haziran 2011 Salı

Yeni Trend: Mavi Pantolon

Bugünlerde mavi pantolonlar her yerde karşımıza çıkıyor. Önce Tarkan Altın Kelebek Ödül Töreninde mavi bir pantolon giydi. Daha sonra Kenan Doğulu da bir konserinde aynı tonlarda pantolon tercih edince yeni bir trend mi doğuyor sorusu akıllara geldi. 

Mavi tonları  pek çok renkle uyum sağlayabilmesinin yanı sıra bir de tam yazlık , cıvıl cıvıl. Kontrast oluşturması açısından turuncu , nar çiçeği, neon pembe gibi  renklerle kullanıldığında ortaya dikkat çekici bir görüntü çıkıyor.

  Somon , gri , beyaz , uçuk pembe gibi renklerle kullanıldığında ise mavinin baskın tonu biraz daha yumuşuyor , göze daha soft gelen hafif bir görüntü ortaya çıkıyor.


İçinde mavi tonları bulunan floral veya printed üstlerle mavi pantolon kombinlemek de  bir diğer seçenek ki bence ortaya cıvıl cıvıl sevimli bir görüntü çıkıyor.Tam yazlık!




Bu senenin bir diğer trendi olan neon renklerle mavi neden bir arada kullanılmasın? Alternatif arayanlar için değişik bir seçenek olarak bir kenarda bulunsun :)


 Hollywood ünlüleri de mavi pantolonu tercih ediyor.Ashley  Tisdale ve Khloe Kardashian bunlardan yalnızca ikisi. Ama sanırım mavi pantolon konusundaki en unutulmaz örnek Gossip Girl dizisinde Serena'nın giydiği elektrik mavisi pantolon. Bu görüntüyü hatırlamayanınız var mı?

 Öyle görünüyorki mavi pantolon trendinin bize ulaşması biraz geç oldu.Ama görünen o ki yakında pek çok kişinin tercihleri arasında bu tonlardaki pantolonlar yer alıcak.

6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ben de geçen yaz indirimden bu tonlarda güzel mavi renk dizde kot almıştım skinny tarzı :D Giyeyim bari daha çok :)) Buarada Tarkan'ın pantolonu kot rengi gibiydi beğenmedim ama Kenan'ınki güzelmiş .

Your style is your signature dedi ki...

kot rengi gibisinden geçtim ben önce kot sanmıştım zaten :p giy giy sen de ^.^

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bende en cok bu rengi sevdım pantolonlarda turuncu yeşil yok beni aşıyo.
almak istiyorum ben de ama bel cevremdekı can simitlerimden kurtulmam alzım.
çok hoş bir renk gercekten.

Your style is your signature dedi ki...

ben sanırım tüm yazı haki pantolon,haki şort, haki şalvarla geçiricem,benim renkli pantolon anlayışım haki,beyaz,kremden olusuyor :) ama bu mavi kot gibi duruyor ,giyilebilir o açıdan

makyajblogum dedi ki...

Pek benlik bir renk değil ama güzel kombinasyonlar yaratmışsın canım :) Bende haki ve krem renginden şaşmam özellikle pantolon ve şortlarda....eteklerde renk ayrımı yapmam pek ama, her renk giyebilirim :)

Your style is your signature dedi ki...

ben de etek giyemiyorum tatlım , bi türlü nasıl kombinleyeceğimi bilemiyorum , hele uzun etek hiç giyemıyorum , senden örnek almam lazım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...