29 Haziran 2011 Çarşamba

Trend Alarmı: Tüy Küpe

 
Bu yaz rengarenk tüy küpeler herkesin kulağında.Eskiden sadece tavuskuşu tüyü olan mavi yeşil   küpeler vardı,şimdiyse farklı renk kombinasyonlarıyla uzunlu kısalı, desenli,taşlı ,boncuklarla süslenmiş onlarca çeşidi var. Hatta Betsey Johnson gibi büyük markalar bile tüylü küpeler tasarlamış.




Peki tüy küpeler trend olurda Hollywood yıldızları bunu kaçırır mı? Elbette hayır.

Hatta kaçırmadıkları gibi bir de Gwyneth Paltrow ve Vanessa Hudgens gibi buldukları en büyük en renkli küpeyi takarlar (Paltrow gibi sofistike tarza sahip bir kadının kocaman pembe tüy küpe takmasını yadırgadım orası ayrı...). Son zamanlarda Hudgens'ın kulağında tüy küpeden başka bir şey görmek zor , baksanıza havaalanında bile boyu yarım metreye ulaşan bir tüy küpeyle görüntülenmiş.

Ne dersiniz , tüy küpe alarmı sizin kulaklarınızda da çalıyor mu? Yoksa alarmı duymamayı tercih edenlerden misiniz?

4 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ayy hadi yaaa tüylü küpeler de mi modaymııış :D Ayvalık Cunda'da gezerken çok güzel tavuskuşu desenli küpe görmüştüm,ama sonra çok büyük gibi geldi gözüme almadım ,keşke alsaymışım :)))

alice dedi ki...

aa sevindim yeniden görüceğimize =)
ben de benimkileri hemen yeniden çıkarıyorum =)

mercan dedi ki...

ay yok ben almıyım:)

makyajblogum dedi ki...

Yok tatlım yaa ben sevmiyorum bu tüylü küpeleri, kaç kez gördüm mağazalarda alsam mı diye düşündüm ama her seferinde vazgeçtim, bir türlü duruşunu beğenemedim :) ki ben küpe delisiyim yani :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...