27 Haziran 2011 Pazartesi

Rosie Huntington-Whiteley Patlaması

Son bir kaç haftadır başımı nereye çevirsem "Transformer's ; Dark of the Moon" 'un Avrupa ve Amerika'daki  prömiyerlerinden birinde arz-ı endam eden  Rosie Huntington-Whiteley'ı görüyorum. Seçtiği elbiselerin her biri birbirinden iddalı ve her bir elbisede dekoltenin dozajı biraz daha artıyor.

 Serinin yeni filmi için Megan Fox'dan rol çalan Whiteley , Londra Prömiyerine derin sırt ve göğüs dekolteli , navy tonlu bir Burberry elbise ile katıldı. Dekolte ölçülü kullanıldığında çok şık durur fakat aynı anda iki dekoltenin kullanılması biraz göze yoruyor.

 Londra Prömiyeri sonrası yapılan partide de Burberry Prorsum Resort 2012 koleksiyonundan beyaz bir elbise seçen Whiteley yine derin göğüs ve bacak dekoltesi ile dikkat çekiyor.Ayakkabıları şık fakat elbisenin  görüntüsü altında sönük kalmaya mahkum.

 Göğüs kısmı büyük bir çiçekle süslenmiş tek omuzlu ve 2 parçalı elbise ise Gucci 2011 Sonbahar Koleksiyonuna ait bir parça.Diğer elbiselerine göre dekoltesi az ama daha şık ve klasik bir görüntü yaratıyor  , hatta pek çok yerde haftanın en şık ismi olarak Moskova Prömiyerindeki bu  görüntüsü ile  Whiteley seçilmiş. 

Filmin Rio'daki basın toplantısı için bu sefer siyah bir Michale Kors tasarımı giyen  Rosie Huntington-Whiteley yine oldukça dikkat çekici. Ayakkabılarını çok şık buldum.kemer belinin hatlarını ortaya çıkarmış, uygun bir seçim.Yine dekolte,yine dekolte, yine dekolte...

Filmin Berlin Prömiyeri için ise Naeem Khan payetli ışıl ışıl bir elbise seçen model/oyuncu bu sefer benden tam not aldı. Sırt dekoltesi muazzam, elbisenin ön kısmı kapalı olduğundan dikkat tek bir noktaya toplanıyor ve odak noktası sırt dekoltesi haline geliyor.Romantik saç modeli ile de güzel görüntüsü tamamlanmış.

 Moskova Film Festivali'nde yapılan prömiyerde Whiteley ise yine bir Michael Kors tasarımı giydi.Pembe saten elbisenin derin bir bacak yırtmacı olduğunu söylememe gerek var mı? 

Sonuç olarak Whiteley'nin tüm tercihlerine bakarak  iddalı elbiselerinin ve derin dekoltelerinin filmin önüne geçtiğini düşünüyorum. Yapımcıların filmde model veya güzel oyuncu kullanmasındaki amaç zaten filmin reklam toplayarak daha fazla seyirciyi gişeye çekmesi olduğunu hepimiz biliyoruz ama bu sefer nedense bana "Welcome to Rosie Huntington-Whiteley Show" havası verdi. Siz ne dersiniz? 

2 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Bir Megan Fox olamaz ama şu siyah Micheal Kors elbiseli haline bayıldım :)

Your style is your signature dedi ki...

Ben çok da güzel bulmuyorum aslında , en çok da Naeem Khan payetlisini beğendim ama yine de abartmıs ebnce biraz :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...