6 Haziran 2011 Pazartesi

MTV Movie Awards ; Kimler şık?

Dün gece  MTV 2011 Film Ödülleri sahiplerini buldu , tabi Kırmızı Halı da herzamanki gibi bir güzeller geçidine sahne oldu. Bakalım bu haftanın şık ünlüleri kimler olmuş;

 İlk ünlümüz MTV'nin gecesine  mini beyaz bir elbiseyle katılan Emma Watson. Ben beyaz rengi çok sevdiğimden ve gümüş tonlar ile çok yakıştırıdımdan olsa gerek bu Marchesa elbiseyi çok begendim.Omuz ve kol işlemeleri çok şık. Zaten Watson'ın bu tarz organizasyonlardaki seçimlerini genelde çok başarılı ve yaşına uygun buluyorum.


Leighton Meester'ın bol ışıltılı Balmain'ine bayıldım ! Bu saç rengi de koyu haline göre Meester'e daha çok yakışmış.Keşke zaten yeterince karışık ve gözalan elbisesini karışık bir ayakkabı ile tamamlamasaydı çünkü bu detay ile görüntüsünü göz yorucu bir hale getirmiş. Buna rağmen  MTV gecesinin en şık isimlerinden.

 Selena Gomez'in tarzını genel olarak oldukça rafine ve şık buluyorum. MTV ödül töreni için seçtiği kıyafetin renk tonlarını çok beğendim. Yaşıtı pek çok ünlünün aksine abartıdan uzak ama yalınlığın verdiği bir şıklığa sahip Gomez. Bu kıyafeti de ortalamanın üstünde , sade ve şık. 
 Blake Lively Micheal Kors imzalı elektrik mavisi elbisesi ile fiziğinin hakkını veriyor.Böyle vücudu saran ve hatları ortaya çıkaran bir elbiseyi ancak Lively gibi biri taşıyabilirdi. Sade ama şık. Gelgelelim mor, süet Louboutin'ler tüm şıklığa gölge düşürüyor.Kıyafetle hiç bir bağlantııs yok , tamamen alakasız duruyor. Şıklığın bir bütün olduğu düşünülürse ünlülerin ayakkabı tercihlerinde daha seçici olmaları gerektiği bu ödül töreninde bir kez daha ortaya çıkıyor. İşte iki  örnek daha ; 

 Nina Dobrev kırmızı üzerine kahve-dore tonlu ışıltıları/işlemeleri olan elbisesini , lame bir ayakkabıyla tamamlamış.Göz var nizam var değil mi ama ?

Günün en büyük şokunu ise Amanda Bynes ile yaşıyorum. Nude tonlu elbiseye bakmak istiyorum ama ayağındaki o garip ayakkabılar dikkatimi dağıtıyor ! Çantayla ilgili yorum bile yapmıyorum...Siyah, su yeşili , nude,birarada tamamen uyumsuz. Gözü yoruyor.

Dahası belliki Bynes da ayakkabının içinde pek rahat değil , üzerinde durulması zor bir model ,parmaklarını da sıkıştırmış. Keşke elbisesini aynı tonlarda şık bir ayakkabıyla tamamlasaydı. Dikkat çekmek için böyle garip hallere düşmeseydi :)

Geceye katılan ünlülerden bir kısmı burada,sizin favori ünlünüz bu ünlülerden hangisi? 

5 yorum:

Junkhead dedi ki...

Valla bence açık ara Leighton Meester :)) Elbise çok yakışmış,ve çok şık dikkat çekici de bir elbise. Ama dediğin gibi altına düz lame veya düz siyah bir ayakkabı seçseymiş daha uygun olacakmış .

Adsız dedi ki...

Emma Watson diyorum :) ve Blake'in de kol detayı hoş :) bu arada bloguma bekliyorum senii :)

Your style is your signature dedi ki...

Ben de Emma Watson & Leighton Meester diyerek size katılıyorum! :)

makyajblogum dedi ki...

Tatlım hepsini çok güzel yorumlamışsın! bende Leigthon ve Emma diyorum :) Amanda Bynes'ın da elbisesini beğendim ama ayakkabılar hiç olmamış :S

Your style is your signature dedi ki...

Değil mi tatlım nedir o ayakkabılar :S

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...