10 Haziran 2011 Cuma

DIY'e İlham Olsun Bu Bileklikler !

Yarısı zincir yarısı inci bu güzel bileklikler ne kadar kolay da DIY olarak uygulanır değil mi? Ben geçmişte bu tarz bilekliklerden yapmıştım, yukarıdaki kalın zincirden eğer tümünü zincir bileklik yapmak isterseniz 3 tane rahat çıkıyor. Eğer böyle yarısını zincir yarısınına da büyük inci olarak yaparsanız sanırım 6-7tane bileklik bir dizi zincirden çıkar.  







Bu bilekliklerin en sevdiğim yanı ise ucuna takabiliceklerinizin sınırsız olması :) İstediğiniz bir konseptle bu bileklikler üzerinde oynama yapabilirsiniz.Hatta bence kurdeleden fiyonk yapıp bir yanına iliştirebilirsiniz , çok da sevimli olur :) Burdakiler genelde renksiz ama siz hazır yaz da gelmişken daha cıvıl cıvıl şeyler yapabilirsiniz,örneğin sezonun favorileri olan fosforlu renkleri kullanabilir ya da yazın vazgeçilmezi kırmızı-lacivert kombinasyonunu bilekliklerinizin ucuna takabilirsiniz.

Takı malzemesi satan yerler de kolye/bileklik ucu olarak kullanılabilecek o kadar çok çeşit varki siz bile neler yaratabileceğinize inanamıycaksınız! :) 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ankara'da çok güzl şeyler bulamıyorum ben takı malzemesi satan yerlerde yaa :(

Your style is your signature dedi ki...

Ben yıllardır Moda Çarşının içersinde bi yer var orda alıyorum :) İzmir Caddesinde.orda çok çeşit bulabilirsin :)

SvGLove dedi ki...

Evet evet ben de Moda Carsi'sina giderim hep! Hatta gelecek haftalarda gidip, bu bilekliklerden yaparim bile:)

Your style is your signature dedi ki...

Yaparsın,daha bile güzelini yaparsın sen canım! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...