7 Haziran 2011 Salı

Caza Platform Clog; Bir Önyargının Yıkılışı

Ben şahsen pek de clog hayranı sayılmam , hatta dürüst olmak gerekirse bu sene yeniden moda olana kadar (hatta moda olduktan sonra bile..) bu ayakkabıların son derece anti-patik olduğunu düşünüyordum. Fakat bilekten bağlı bu Caza Platform Clog tüm önyargılarımı yerlebir etti :) 

 3 renk seçeneği var ama benim favorim en üstteki sütlü kahve olan. Bu ayakkabıları bilekten yukarı dogru katlanmış skinny jean ile giymek istiyorum ! Evet çok istiyorum :) Fiyata gelince burada  148$ . 

Siz cloglar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gibi önyargısı olan var mı? :) 


4 yorum:

Junkhead dedi ki...

Valla siyahı süpermiş :) Bu clogların artık hiç ummadığımız farklı modelleri çıktı ve çıkmaya da devam ediyor :D Ben geçen yaz terlik şeklinde olanlardan almıştım ebay den ,ayakta güzel duruyor aslında ama giymedim hiç dışarı,ön kısmı biraz sıkıyor,dışarı giyersem rahatsız eder gibime geldi :( Ama platform oldukları için yürümesi oldukça rahat .

Your style is your signature dedi ki...

evet ya şahane şeyler üretiyorlar,eski modellerle şimdikiler kıyas götürmez :) seviyorum ebay &online alısverişlerini valla çok güzel şeyler buluyorsun :) ben genel olarak topukluyla yürüyemediğim için platformda da pek rahat edemıyorum ama yıne de göruntusu cok guzel :)

makyajblogum dedi ki...

:) Yaa bunlar 90'larda da bir ara moda olmuştu, işte nasıl moda kendini tekrar ediyor, o zamanlar -tabii hayal meyal hatırlıyorum- siyah bir tane vardı bende :) Şu anda alıp da giymem, pek topuklularla aram yok, ama bilekten bağlı olanlar da gerçekten şirin duruyor :)

Your style is your signature dedi ki...

evet canım , aynı dönem çocukları oldugumuzdan bend e hayal meyal hatırlıyorum,annemın vardı hıc begenmezdım :) normalini yine giymem sanırım,ki topukluyla benım de hiç aram yok, ama bilekten baglısı cok hoşuma gitti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...