23 Haziran 2011 Perşembe

Beyonce "Run The World" Klibini Podyuma Çevirirse

Beyonce'un "Run The World" klibini izlemeyeniniz var mı? Eğer varsa önce videoyu paylaşıyım ki sonrasında gelicekler hakkında ön bilgi olsun :)


Beyonce'un şık tercihlerine alışığız ama bu seferki klipte kullandığı kıyafetlerin her biri ünlü modacıların birbirinden özel parçalarından oluşuyor. Öyleki elbiselere odaklanıp klibe dikkatini veremiyor insan. Emilio Pucci'den Gareth Pugh'a , McQueen'den Giuseppe Zanotti'ye kadar pek çok tasarımcının şahane parçaları ile tam bir moda şölenine dönüşen  bu videoda bakalım Beyonce neler giymiş ;

Jean Paul Galutier İlkbahar Yaz 2011 Couture Koleksiyonuna ait bu siyah elbise favorilerimden. harika bir tasarım, Beyonce vücuduna neyin yakışacağını çok iyi tespit ediyor.

Emilio Pucci 2010 Yaz Koleksiyonundan olan bu elbiseyi ilk gördüğümde Beyonce'a ve klipteki moda şölenine yakışmadığını hatta basit kaldığını  düşünmüştüm. Fikrim hala değişmedi ama elbiseyi moda günlerinde taşıyan mankenin üzerinde görünce sorunun elbisede olmadığını anladım :) (Aşağıda tüm elbiselerin koleksiyonun tanıtımı sırasında modellerin üzerindeki halleri de var, ordan karşılaştırma yapabilirsiniz)

Klipteki diğer favori kıyafetim olan Gareth Pugh 2011 Sonbahar koleksiyonuna ait bu  balıkçı yaka elbise hem modeli, hem rengi hem de payetleri ile beni büyüledi. Tamamen metal işlemelerle kaplı oluşu elbiseye farklı  bir hava katmış . Tasarımcısı özgün detayları ile elbiseye imzasını atmış.

Ayakkabılar da Gareth Pugh tasarımı.Bana nedense biraz McQueen'vari geldi ama kıyafeti iyi tamamlamış.

Klipte dikkati çeken bir diğer tasarım Givenchy 2011 İlkbahar Yaz Couture Koleksiyonuna ait bu kırık beyaz elbise.Kalça kısmı oturan bu elbise de Beyonce'un vücudu ile çok uyumlu durmuş.

 Galiba  ben Emilio Pucci sevmiyorum! Çünkü klipteki 2 Pucci tasarımı da beğenmedim . Sanırım bunun nedeni diğer tüm tasarımların göz alıcı olması ve Pucci tasarımlarının bu tasarımlar arasında "daha az şık" kalması. Bu yeşil , kol ve boyun kısmı payet detaylı elbise de 2011 Sonbahar koleksiyonundan.

  Bu sene harness aksesuarların moda olduğundan daha önce bahsetmiştim. Beyonce da bu modaya uyarak  altın rengi Giuseppe Zanotti harnessi  siyah büstiyer , şort ve kürk ile tamamlamış. Ben siyah ve altın rengini birbirine çok yakıştırdığımdan bu kombini çok beğendim. Bu şık  görüntüsünü  Alexander Wang ayakkabılar ile tamamlamış.

En çarpıcı kıyafeti ise postun sonuna sakladım. İşte kırmızı ipek saten Alexander McQueen elbisesi ve Beyonce. Sonbahar 2010 koleksiyonuna ait bu parça şüphesiz klibin en dikkat çekici kıyafeti. Ayağındaki uzun çizmeler de yine McQueen. En soldaki modelin üzerinde ise yakın zamanda Hadise'nin de üzerinde gördüğümüz bir diğer ünlü McQueen tasarımı elbise var.

Aynı kıyafetleri bir de podyumda yürüyen modellerin üzerinde görmek isterseniz buyrun ;


Ne dersiniz sizce de Run The World video klibi Haute Couture defilesi tadı vermiyor mu? :) 

4 yorum:

Junkhead dedi ki...

Hakkaten defile izler gibi hissettim haa :))

Your style is your signature dedi ki...

Sanki zaten Beyonce da nu hedeflemiş gibi :)

hera dedi ki...

Aklımı okudun valla. Klibi mercek altına almak benim de planlarım arasındaydı. Ben başka bir klip bulayım kendime :) Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş.

Your style is your signature dedi ki...

Beğenmene sevindim,teşekkür ederim güzel yorumun için :) Olsun , sen de yorumla, senden de okuyalım , hepimizin görüşü farklı olur :) hem böyle klip zor bulunur bir daha :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...