30 Haziran 2011 Perşembe

100 Seyircim Olmuş , Oleeey !

Butterfly Congratulations


Bugün seyirci sayım tam 100'e ulaşmış :) Bu blog sayesinde pek çok şeker insanla arkadaş oldumi bu benim için çok büyük bir kazanç , büyük bir keyif..Hepinize beni takip ettiğiniz,yazılarımı okuduğunuz,yorum yaptığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum , İYİKİ VARSINIZ


Bugünkü bir diğer gelişme ise hayatta yapmam dediğim şeylerden birine daha adım atarak Doktora sınavına girdim.Dertsiz  başıma dert açtım , içten içe kazanmayım da rahat ediyim diye dilek tutuyorum , sonum hayrolsun :)  PHD or not to PHD , işte bütün mesele bu! 

4 yorum:

Yasemin dedi ki...

oooo hayirli olsun 100.izleyicin. Doktorayi okuyunca biraz tereddute dusmedim degil:) Master yaptiktan sonra,hem calisip hem doktora yapan herkesin onunde saygiyla egilesim geliyor. Cesaretini kirmak icin yazmiyorum, sadece cesaret edenlere ozeniyorum:)

makyajblogum dedi ki...

Canım hayırlı olsun 100. izleyicin :) İyi ki sende varsın tatlım, iyi ki bloglarımız sayesinde tanışıp arkadaş olduk :)

Doktora konusunda ise hayırlısı olsun, kesinlikle zor ama bir yandan da çok güzel birşey bence...ama genelde akademik kariyer düşünenlere tavsiye ederler, öyle bir niyetin var mı?

Junkhead dedi ki...

Daha nice 100 izleyicilerin olur inşallah canım ! :))

Doktoran için de hayırlı olsun,umarım seni ne mutlu edecekse o şekilde olur ...

Your style is your signature dedi ki...

Kızlar öncelikle çok teşekkür ederimmmmm! :)

Lulucum ; yok zaten cesaretim yok , master yaparken çalışmıyordum , o zaman bile yeterince stresliydi , ş,mdi gözüm kesmiyor gibi ama bakalım :)


makeupwithstyle, tatlım, evet iyiki tanışmışız , iyiki arkadaş olmuşuz !! :) aslında niyetim epeydir var ama illa Ankarada kalıyım sevdamdan kadro açılsın diye inat ediyorum. küçük illerde olsa çok kolay ama Ankara olunca kadro az isteyen çok :)

Junkhead, inşallah canım !Beni neyin mutlu ediceğini kestiremedim :) Kısmet :p
01 Temmuz 2011 10:50

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...