7 Ağustos 2011 Pazar

“Glee The 3D Concert Movie” LA Prömiyeri Kırmızı Halı


Dün Los Angeles'ta uzun zamandır beklenen ve benim de merakla beklediğim Glee the 3D Concert Movie Prömiyeri vardı. Özellikle Lea Michele ve Dianna Agron'un prömiyere nasıl katılacağını merak ediyordum çünkü iki isim de kırmızı halıda şık tercihleriyle dikkat çekiyorlar.Genel olarak söylemek gerekirse   filmin oyuncularının dün geceki  tercihleri beni pek tatmin etmedi. Şimdi gelin hem filmin oyuncularına hem de geceye katılan diğer ünlülere bir göz atalım ; 

Lea Michele genelde bu tarz etkinlikler için büyük tasarımcılarının kıyafetlerini tercih ediyor , dün geceki tercihi ise Marchesa'dan yana olmuş. Dantellerle süslü korsajlı siyah mini elbisesiyle bence oyuncular arasında en şık olan isim Michele. Casadei ayakkabıları ile de bu şıklığı tamamlamış.

Gecenin ikinci şık ismi de Dianna Agron. Pudra renkli Christian Cota 2011 Sonbahar koleksiyonuna ait elbisesini pudra üzerine altın rengi detayları olan ayyakbısı ve altın rengi detaylı çantasıyla tamamlamış. Beğenmediğim iki yan var. Birincisi parmağındaki siyah ojeler. Siyah oje benim için her zaman "eksi". Ama bu kadar pastel tonlara sahip bir görünüşte "eksi x eksi". İkinci beğenmediğim nokta ise hırpani saçları. Nerde o eski   romantik dalgalı , dağınık topuzlu halleri..

Dizinin bir diğer oyuncu Jenna Ushkowitz genelde orta halli giyinen , sadece zaman zaman  şık tercihler yapan bir ünlü.Dün geceki tercihini ise beğenmedim. Dore simlere sahip bir elbiseyi lame ayakkabı ile tamamlamak da neyin nesi? Tek beğendiğim kısmı clutchı. 

Ağuston ortasında Naya Rivera'nın bu sonbahardan kalma görüntüsünü ve çoraplarını hiç sevmedim. Halubki ne kadar da beğenirim kendisini. Olmamış, olmamış..

Heather Morris de beni hayal kırıklığına uğratan oyunculardan biri. Dünkü görüntüsü vasatı aşamamış.O bootiler nedir öyle? Renk alakasız, model desen mevsimden habersizce giyilmişliği vurguluyor.Sevmedim kısaca.

J. Mendel Pre-Fall 2011 koleksiyonuna ait beyaz elbise içindeki   Jayma Mays kötü ile iyi arasında bir yerlerde. Keşke ayağına farklı renkte ve farklı modelde bir ayakkabı giyseydi, o zaman elbise de daha hoş bir görüntü kazanabilirdi belki. 

Dünkü postumda statement kolyeler nasıl takılmalıdan bahsetmiştim ve takarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatmıştım ya , işte onlara dikkat etmezseniz ortaya çıkacak sonuç ; Amber Riley. Beğenmedim, tümünü beğenmedim. 

 Dizinin/filmin erkek oyuncuları Chris Colfer, Chord Overstreet , Mark Salling, Darren Chris  ve Cory Monteith risk almayarak klasik tercihlerden vazgeçmemişler. Erkek oyuncular demişken , Jonathan Graff , nerdesin ? :(

Gelelim geceye katılan konuklara ; 

 
Hailee Steinfeld  Louis Vuitton 2012 Resort koleksiyonuna ait nar çiçeği bir elbise giymiş , beğendiğimi söyleyemem. Üzerindekinin Twiggy olduğunu düşündüğüm çantası ise bence hoş. 

Charlotte Rose çantadan elbiseye McQueen'e bürünerek gecenin dikkatçeken isimleri arasında. Takıları da elbise ile uyumlu. 
 Küçük Kardashian Kendall Jenner Richard Nicoll İlkbahar 2011 koleksiyonuna ait beyaz bir elbiseyle geceye katılmış.Çok şık olmasa da bütünüyle bakıldığında güzel bir görüntü.
 Sarah Hyland 'in fresh görüntüsünü çok beğendim, yaşına uygun , yaza uygun . Elbisenin 2 yanındaki pencereleri de çok sevdim. Ayağındaki Giuseppe Zanotti 'ler beyaz gözüksede aslında lame. Keşke siyah veya pembe ayakkabı-çabta ikilisi kullansaydı. Ama yine de genç ünlünün görüntüsü benim hoşuma gitti.

İşte Glee'nin 3D Concert Movie LA Prömiyeri de böylece sona erdi, artık bana düşen filmin ülkemize gelmesini beklemek, ki gelmeyeceği ile ilgili söylentiler mevcut, Glee Türkiye fanları kampanyalar düzenliyorlar, umarım başarılı olurlar da 3 boyutlu Glee Keyfi yaşarız ! :)


3 yorum:

SvGLove dedi ki...

Olaylari ancak twitter'dan takip ettigimden 'nedir bu 3D Concert Movie olayi' deyip durdum, hala da anlamis degilim canim;) Usenmeyip, bir Gleek olarak oturup arastirayim:D

Valla her elestirine katiliyorum!
Rachel hem dizide, hem gercek hayatta hep goz onunde, hep iyi! Bir sekilde one cikariliyor sanirim. Hakkini veriyorum;)

Bi kismi niye karda kista kalmis gibi giyinmis anlamadim. Hepsi giyinmekten, olaylardan sıkılmıs, bikmis gibiler. Yazik yahu! Yok mu acaba bi stilistleri:P (uzaktan konusmak bana kolay:))

Ay cidden nerede Jesse'cim ya! Kadroya alinsin lutfen artik;)
Ha bir de, baslasin Glee artik:D

melodyofcolors dedi ki...

Bende en çok Rachel'ı beğendim canım hatta çok çok beğendim elbisesi süper dizideki paçoz kıyafetleriyle alakası bile yok :p ama Quinn konusunda katılmıyorum ben çok beğendim saçlarını galiba hırpani saçlardan hoşlanıyorum :D Santana'dan da daha iyisini beklerdim niye giydi yaz günü o çorapları anlamadım :S

Your style is your signature dedi ki...

Sevgicim, aynı şekilde ben de merak ettim , baktım, bizim bildigimiz dont stop believing olsun valeri , born this way olsun , konser ortamına söylemişler 3d yapmıslar olmus sana film :D yok bi yenilik falan, yani hayal kırıklığı ama olsun napsalar dinlerim, izlerim ben :p

Rachel kırmızı halıda hep çok dikkatli , risk almıyor , tasarımcılardan vazgeçmiyor , haklı bi gözönündelik bence :)

ovvv, onları hiç bilemedim! Hayır Los Angeles dediğinde sahil şeridi değil mi ağustosta kaynıyordur yani nasıl bir mantık o bootiler, çoraplar, kalın keten elbiseler :S

Jessie müzikal yapıyor diye gelemiyormuş :( Geçen sezon öyle bi açıklama yapmışlardı , belki bu sezonda Rachel&Finn'e karşı Jessie & Quinn yapar döndürürler :P


melodyofcolors; deme paçoz yaaa seviyorum ben onu , sinir bozucu ama bi sevimliliği var :D quinni kestirdiğinden beri bir sevemedim gitti, yüzü güzel olan insanlara kısa saç yakışır ama bunda sevemedim bi türlü. sanata konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum, güzelim kız ne giyse yakışır şu hale bak :S

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...