5 Şubat 2011 Cumartesi

Sephora by OPI Glee Collection

(TR)(EN)
Scroll down for English 


 Emmy ödüllü televizyon showu Glee'den esinlenerek oluşturulan koleksiyon süper renkli ojeler her  Gleek(Glee dizisinin fanatikleri için kullanılan özel bir terim) 'ten birşeyler içeriyor. Koleksiyon dizinin önemli karakterlerinden ve isimlerinden  yola çıkılarak oluşturulan 7 tondan oluşuyor.Bu limited editionda 6'lı mini kitin dışında 

 Inspired by the Emmy award-winning TV show GLEE, SEPHORA by OPI's newest assortment of nail colors includes something for every GLEEk. The collection includes seven shades named after the show's signature characteristics and characters.This limited editionnot only includes  6pieces mini-kit and but also  ;


Ayrıca denizci temalı, puantiyeli , notalı ve Rachel'ın imzası olan altın rengi yıldızlı tırnak süsleri de bulunuyor. Ben bir Gleek olarak koleksiyonu çok sevdim. Renkleri oldukça canlı. Çok şeker renklerden oluşan güzel bir koleksiyon hazırlanmış.


There are also nautical  , polka dot , music notes and  Rachel's signature golden stars precut nail patches. As a Gleek , I loved the collection. The colors are so vibrant. A nice collection has been formed with sweet colors.


İşte bu da Limited Glee Koleksiyonunda bulabileceğiniz renkler. 

And these are the colors you could find in the Limited  Glee Collection.

7 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

fiyatları a biraz uygu olsa keske :)

Your style is your signature dedi ki...

evet fiyat konusunda haklısın :)

makyajblogum dedi ki...

Renkler şahane! :) Fiyat konusunda bende katılıyorum gerçekten gereksiz pahalı :( Benim gibi 2 gün sonra ojelerini silen biri için uygun değil...
Bu arada Glee'yi bir türlü izlemek nasip olmadı merak ettiğim dizilerden biri :)

Your style is your signature dedi ki...

ben oje olarak kırmızı,bordo,krem,beyaz,pembe,nude dışında daha iddialı şeyler kullanmadığım için ojelerden pek de anlamıyorum işin aslı tatlım :) ama şeker gibi çok da güzel görünüyorlar. ojeye çok para vermek bana da pek akıl karı gelmiyor.

Glee'ye ben tek kelimeyle bayılıyorum! tam çerezlik , insanın keyfini yerine getiricek bir dizi , hatta bi süre sonra tüm şarkıları diline dolanıyor,biz kızlarla "glee karaoke" falan yapıyoruz ! :)

Niki dedi ki...

what a fantastic idea! i'm beginning to have a mild addiction to nail polish ;D and these are great shades! can't wait to get my hands/nails on some of them! ;)

SvGLove dedi ki...

Bir Gleek olarak edinmek istiyorum!
Bir de artık Glee başlasa; sanırım bugün vardı:))

Your style is your signature dedi ki...

Niki,sweetie, I am sure they would be great for your nails!!! :)

sevgicim ; evet dün gece super bowl'dan sonra vardı,bugün düşer nete :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...