20 Şubat 2011 Pazar

Bot Ve Çizmeleriniz İçin Kürklü Çoraplar / Socks With Faux Fur Cover Fit Boot

(TR) (EN) 
Scroll down for English

Ben kürklü botları özellikle skninny jeanlerle çok yakıştırıyorum.Ama günlük kullanımda botumda herzaman kürk olmasını da istemem. İşte benim gibi düşünenler için pratik çözüm sağlayan bir ürün mevcut.

I love combining the  faux fur booties with skinny jeans. But for daily use, I dont want my bootie to have fur all the time. There is a product providing solution  for those who think like me.

Bu çoraplar botun içine giyiliyor ve yukarıda kalan kürklü kısım botun dışında kalıyor. Verdiği görüntü ise kendinden kürklü bir botunkiyle aynı.İyi yanı ise istediğiniz zaman çıkarıp kürksüz bir bota sahip oluşunuz!

These socks are worn under  the booties and the upper part stays out of them. The look it creates is the same with a  faux fur booties do. The the lighter side is you can have a furless bootie whenever you want!

İşte bu da giyildiğinde nasıl durduğu. Bence gayet şık bir görüntü oluşturuyor.Kullanımı da son derece pratik.
And , here is how it seems when it is worn. In my estimation , it is pretty chic. It is also very functional.

Bu da çizmelerle kullanılabilecek uzun versiyonu. Şahsen çizmelere kıyasla botlarda duruşunu daha çok beğendim. Ama tercihen böyle bir çeşidi de mevcut. Son olarak buradaki ebay satıcısında bot için kullanılan kürklü çoraplardan bulabilirsiniz. Türkiye'ye ücretsiz kargo sağlıyorlar.

This is the other  version that can be used with the top boots. Personally , I liked the posture of the short ones comparing the top ones. But there is such a kind in favour. Lastly, you can find these socks with faux fur  for the booties here in an ebay seller. They provide free shipping to many countries.


12 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzelmiş sen aldın mıı?? Alasım geldi cidden :)

Your style is your signature dedi ki...

sipariş verdim :) bot için olan kısalar çok güzel duruyordu! :)

Unknown dedi ki...

Ben de alacağım sanırım:) Topuklu bootielerle mi yoksa düz taban botlarla mı güzel olur acaba? Benim hiç topuklum yok ama brinci resimde süper durmuş çok beğendim.

makyajblogum dedi ki...

Canım çok hoşuma gitti bu fikir...Çok da şık ve şirin duruyor resimlerden gördüğüm kadarıyla! :) Güle güle kullan tatlım!

Unknown dedi ki...

ben bir sitede buna benzer birşeyin yapılışını görmüştüm ayak kısmını kesip bilek kısmına tüy dikiyorlardı ayakkabının üstünde tıpkı bunun gibi duruyor alamayan olursa deneyebilir diye düşündüm :)

Your style is your signature dedi ki...

AlışverişDellysi , topuklu bootilerle daha güzel durur gibi geliyor bana , ama ben bootisever olduğum için de olabilir tabi :)

makeupwithstyle ,benim de öyle canım! çok teşekkür ederimmmm :)

BonBon ; süper düşünmüşsün ! :) çok iyi bir fikir.Ben de ona benzer birşey görmüştüm UGG'ların üstüne bileğe kadar yapmışlardı,güzel de durmuş .

Adsız dedi ki...

gerçekten çok güzel bi çorapmış beğendim..

bu arada herkesi ve blog sahibesinide bloğuma beklerim..:))

http://sutlugofret.blogspot.com/

Your style is your signature dedi ki...

elbette,hemen iade-i ziyarete geliyorum! :)

Unknown dedi ki...

Bu arda benim ebay kolyem geldi cnm seninki de geldi mi? güzel ama bekledğimden azıcık daha kalitesiz, arada kullanıyorum..

Your style is your signature dedi ki...

Hangisi canım? Şu ilk sipariş verdiğim mi? Ben özellikle ilk aldığım 2taneye bayıldım , almadıgım için pişman olduğum biraz kalitesiz gibi geldi ama yine de hoş duruyor. Özellikle kalpli katlı olan çok hoş duruyor.

Niki dedi ki...

oooh i love this!! thanks so much for discovering this great product!! and it's pretty cheap to!! :)) i still have a lot to learn from you, sweetie!! <3

Your style is your signature dedi ki...

Awwww, dear,this is such a cute comment,you made me super happy :shyface: we all have thing to learn from eachother and this what the blogs are for :)

Yeah,it is really pretty cheap and purposive !!!<3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...