18 Nisan 2011 Pazartesi

Head to Toe Denim / Baştan Ayağa Kot


Bu bir "2011 İlkbahar Trendlerini sevmeyeceğim" manifestosudur! Neon renklerden sonra yine sevmeyeceğim bir trend ; baştan ayağa kota bürünmüşlük.Tam bir jean hastası olmama rağmen azı karar çoğu zarar diye düşünüyorum. Sadece biryere odaklanmak yerine pantolon, gömlek ve tulum gibi tüm vücudu kaplayan denim modasının son derece boğucu ve göz yorucu olduğunu düşünüyorum.

Sade ve klasik bir tarz yalamak için yukarıdaki gibi modeller tercih edilebilir. Ama bu sadeliği biraz harekelendirmek istiyorsanız mutlaka göze çarpan takılar , renkli t-shirler veya farklı tonlarda ayakkabılar tercih etmelisiniz.


 "Yok efendim ben illa marjinal olucam" derseniz bu da sizin için bir örnek .Rihanna gibi farklı tonlarda bir jean ve kot ceketi leopar desenli ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. (Yine de ipin ucunu kaçırıp saçınızı onun gibi yapmayın!)


Bu tulum da "Chloe çantamı takarım ama yine de tesisatçı görünümümden ödün vermem" diyenler için.Eğer evinizdeki muslukta sorun varsa giyilebilir ama onun dışında akıllara zarar :) Heleki Kourtney Kardashian gibi her an göz önündeyseniz ve takip ediliyorsanız :)

Siz ne dersiniz?Sevdiniz mi 2011 Bahar trendlerini?


4 yorum:

SoulBodyPause dedi ki...

selam :)
ben de tulumun göz yorduğu düşüncesindeyim ama jean pantolon ve gömlekler, renkli atlet ve aksesuarlarla güzel durabilir :)

Your style is your signature dedi ki...

Merhaba ! Tadında bırakınca biraz da renklendirince bence de güzel olur :)

makyajblogum dedi ki...

Canım sana aynen katılıyorum, ben baştan aşağı jean kombinlerini sevmiyorum. Jean'leri genelde alt olarak (pantalon,etek,şort) tercih ediyorum.Zaten jean gömlek hiç bana göre değil :)

Your style is your signature dedi ki...

Evet tatlım ben de pantolon & şort olarak tercih ediyorum. Geçen sezon kot gömlek almıstım,uzun zaman neyle kombinliyeceğimi çözemedim , sonradan haki pantolonla kombinledim ama bir tek o yani başka çıkmadı :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...