23 Nisan 2011 Cumartesi

Twist'te Bu Sezon


Koleksiyonlarını ve çizgisini her zaman çok beğendiğim Twist bu sezon bizler için birbirinden güzel 6 ayrı  konsept hazırlamış. 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu rengarenk, cıvıl cıvıl.






Fırfırlar, puantiyeler, tulumlar, desenli parçalar , kırmızı yeşil ve turuncunun hakimiyeti , pliseli etekler ,tek kollu blüzler yüksek belli ve bol paçalı pantolonlar ile 70'li yılların modası 2011 yılında Twist sayesinde bizlerle buluşuyor.




Beyaz, gri ve nautical tonlarda  yoğunlaşan konsept, sezon trendi neon renklere de yer veriyor . Floral desenler, çizgiler , maxi ve miniler, tulum ve t-shirtler ile Hippi bir tarza bürünmeye hazır olun.


Bu sezonun göze çarpan trendi baştan ayağa kot konseptine Twistte ayak uydurmuş ve skinny, vintage, boyfriend,bootcut gibi pek çok ayrı çeşit kot pantolon , bunun dışında da kot gömlek ve şortları koleksiyonuna eklemiş.
More for less konsepti dahilinde sezonda ihtiyacınız olabilecek en temel parçalar yer alıyor.Özellikle denizci teması renklerine sahip kırmızı,beyaz, lacivert parçalar dikkat çekici.



Gelelim benim favori konseptime, bence  yaza ve ilkbahara  en çok yakışan konsept  ; Blossoma. Çiçek desenli parçalar göz doldurucu, özellikle pantolon ve gömleklere bayıldım. Bunun dışında koleksiyonda elbise , tshirt ,etek ve tulumlar da çiçek açmış durumda.Fırfırlar Blossom konseptine ayrı bir hava katan detaylardan birisi. Renkleri de birbirinden şeker. 

Twist'in 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu ben çok beğendim. Ya siz?



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...