22 Temmuz 2011 Cuma

Yaz İçin 3 Süper Oje

 Hani ne zamandır bebe mavisi ve su yeşili oje sayıklıyordum ya , sonunda buldum :) Bu yazın en favori renkleri olduğundan olsa gerek nereye sorsam kalmadığını söylüyorlar. Bugün Optimum Flormar standında fuşya ve maviyi beğendim,aldım fakat su yeşilini yine bulamadım. Pino kozmetikte bu rengi sorduğumda ise daha önce hiç adını duymadığım minik sevimli bir şişeye yönlendirildim , sonunda aradığımı bulmanın sevinci ile markaya takılmadım sonuç olarak :)

 Üçü de yaz için çok şeker renkler , şiddetle tavsiye ediyorum :) 


4 yorum:

SvGLove dedi ki...

Flormar 423 3 gundur benimle ve uzun sure benimle kalacak gibi canim! Cidden sahane;) Ah ah keske donmeden digererinden de edinseymisim:(

Your style is your signature dedi ki...

Canım Ankarada girmediğim alışveriş merkezi,watsons,rossman , flormar standı kalmadı, ne kıymetli ojeymiş hiç bir yerde bulunmuyor ! Sen iyi bulmussun yine :)

makyajblogum dedi ki...

Canım çok güzel ojelerin! Su yeşili şahane bir renk, bu yazın ve hatta önümüzdeki yazın da gözde rengi kesinlikle! Ama ben alamadım henüz, şu aralar oje sürmüyorum da :)

Your style is your signature dedi ki...

canım bennim, su yeşilini ne kadar aradım anlatamam ! kesinlikle şahane bir renk , insanın içini açıyor :) sürme sürme sen evet ^.^ sonra sürersin :) Öpüyorum seni çok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...