14 Temmuz 2011 Perşembe

Serena Williams vs Khloe Kardashian

Söz konusu Alexander McQueen elbise olduğunda "Hangi ünlüye daha çok yakışmış?" şeklinde bir soru yöneltmek pek de mantıklı değil,  çünkü McQueen bu, herkese yakışır ! Neyse biz yine de Serena Williams ve Khloe Kardashian arasında bir seçim yapalım :)


Williams bu mavi-siyah kaleidoscope desenli elbiseyi gri-beyaz bir clucth ile tamamlamış , Kardashian ise Giuseppe Zanotti  clutchı ile benden extra puan kazanıyor. Williams'ın ayakkabı tercihini bilmiyorum ama Kardashian ailesinin kullanmayı çok sevdiği Louboutinlerin siyah platform topuklu sade ve aynı zamanda elegant bir modelini tercih eden Khloe bir kez daha extra puanı kapıyor :)

Sanırım yukarıda hangi ünlüye daha çok yakıştığı ile ilgili düşüncem net olarak anlaşıldı, Khloe Kardashian bence tartışmasız kıyafeti daha iyi taşımış ,elbise  kıvrımları ile de son derece uyum sağlamış.Siz ne dersiniz? 


2 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Serena Williams biraz(!)fazla kaslı olduğundan ona yakıştıramadım canım, kolları erkek kolu gibi maşallah! :D Ama Khloe'de daha zarif durmuş, ayrıca çanta ve ayakkabıları da gayet güzel olmuş :)

Your style is your signature dedi ki...

hahaha,alemsin tatlım :D evet zaten görüntüsünde her an kavgaya hazır bir hal var gibi :p Khloe de süper iri bir kadın olmasına ragmen yakışmıs bu elbise :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...