22 Temmuz 2011 Cuma

Ünlüler ve MAC Rujları

Size de olur mu bilmem bazen bir ünlünün kullandığı kozmetik ürününü çok beğenirsiniz ama hangi marka veya hangi numarası bilemezsiniz.İşte becomegorgeous isimli sitede  ben ve benim gibiler için bazı ünlülerin kullandığı MAC rujları sıralamış . Bakalım hangi ünlü hangisini tercih ediyor ;

Kim Kardashian MAC Angel tercih ediyormuş ve üzerine ise NARS Turkish Delight lip gloss kullanıyormuş. Günlük hayatta kullanmak için güzel bir tercih. Oldukça doğal bir renk.

Selena Gomez ise MAC Snob kullanıyormuş.Bu  pastel rengi çok beğendim. Nude tonlardan hoşlananlar için ideal bir ruj.

Radikal tercihleri ile tanınan Lady Gaga'nın ruj tercihi de elbette diğer ünlülere göre daha dikkat çekici. Gaga parlak pembe tonlarındaki Pink Nouveau 'yu tercih ediyormuş.

Miley Cyrus da doğal tonları tercih eden ünlülerden biri. MAC Shy Girl ruj da abartıdan hoşlanmayanlar için süper bir tercih olabilir.

Vanessa Hudgens ise Creme D'Nud ile şeftali tonu kullananlardan. Yaz için çok uygun bir renk. Dudağın doğal tonuna da yakın.

Gwen Stefani'nin  kendisiyle özdeşleşen kırmızı rujunu mu merak ediyorsunuz. O zaman hemen söyleyim , bu oldukça dikkat çekici ruj MAC Ruby Woo'ymuş.

 Taylor Swift de renk tercihini doğal ve pastelden yana kullanmış , onun ruju ise MAC Hue . Dikkat çekici göz makyajıyla uyum sağlayabilecek son derece abartıdan uzak ve hoş bir ton.
 

3 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Hayatım süper olmuş bu bilgiler ama mesela snob var bende, Selena Gomez'in dudağındaki ruj muhtemelen o değil çünkü snob pastel ama yine de canlı bir pembedir, Hue da Taylor swift'te daha koyu durmuş mesela...Ya sitede resim eşleştirmeleri yanlış, ya da ışıktan farklı çıkmış bazı rujlar :)

makyajblogum dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Your style is your signature dedi ki...

Her ikisi de olabilir canım , ama editörleri epey de bir bilgi vermişler araştırıp yazmışlar gibi :) ama sende varsa , vardır bir terslik resimlerde muhtemelen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...