21 Temmuz 2011 Perşembe

Bloğunuzda Sizi Yansıtan Bir İmzanız Olsun İster misiniz?

Bloğumu takip edenler fark etmiştir , sık sık bloğumun teması ve buna bağlı olarak da imzası değişiyor :) Sıkıldıkça yeni birşeyer tasarlayıp değişiklik yapıyorum . Bugün eski imzalara bakarken aklıma geldi , siz de eğer bloğunuzda sizi veya bloğunuzu yanıtan bir imza isterseniz söylemeniz yeterli , sizin için de zevkle birkaç tane imza hazırlarım :)

İddialı değilim , kendi çapımda birşeyler yapıyorum hepsi bu :) İşte bundan önce hazırladığım imzalar ;




Bunlar da en sevdiğim bloggerlardan biri olan makeupwithstyle için yapmış olduğum imzalar :)



 EDIT : Bunlar da bu postu yayınladıktan sonra Reyhan Hanım "Bloğunuzda Sizi Yansıtan Bir İmzanız Olsun İster misiniz?" sorusuna "İsterim" diyince onun bloğu Reyhanla Herşey  için yaptığım imzalar :)






Eğer siz de bloğunuzda sizi yansıtan bir imzanız olsun isterseniz yourstyleisyoursignature@gmail.com  adresinden bana ulaşmanız yeterli. Bloğumun isminin de dediği gibi "Tarzınız imzanızdır " ;)


6 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Marifetli arkadaşım benim! Yaa çok güzel imzalar yaratıyorsun :) Ben aslında bir ara blogumda bir değişiklik yapmayı düşünüyorum (ama şu önümüzdeki aylar bi geçsin sonra ;)) Blogumun header'ında da senin yaptıklarından birini kullanmayı düşünüyorum, sonra sana bi fikrini danışırım hayatım! öpüyorum :)

Your style is your signature dedi ki...

tatlı arkadasım benimmm, çok mutlu ettin yine beni :) teşekkür ediyorummm! sen şu önümüzdeki ayları güzelce bir geçir ne istersen yaparım ben sana yeni güzel headerlar, imzalar ;) danışmak ne demek canımcım, her zaman tüm kalbimle destek olurum ;) çok öpüyorum seni :)

reyhane dedi ki...

Merhaba,çok hoş imza tasarımlarınız var..Çok beğendim,sizin imzanız da blogunuza çok yakışmış..

Your style is your signature dedi ki...

Merhabalar :) Çok teşekkür ederim ! Eğer isterseniz sizin için de imza tasarlayabilirim :)

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

Biliyor musun her değiştirdiğinde farkettim her birini ama neden yazmadım bilmiyorum hepsi de çokk başarılı tasarımlar... Ellerine emeğine sağlık. Benim henüz bööle bişeyim yok olsa süper olur aslında:D

Your style is your signature dedi ki...

Teşekkür ediyorummmm :) Hemen irtibata geçiyorum seninle, yaparız bişeyler ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...