22 Mayıs 2011 Pazar

E Hadi Bana İyi Gezmeler :)


Bloggerınız yarın gece itibariyle  8 gün boyunca bloğundan uzak olucak. Nedeni şudurki uzun zamandır görmek istediğim Prag ve Budapeste'yi  Viyana , Bratislava ve Dresden'i de ekleyerek uzun bir program dahilinde gezme fırsatım olucak :)

Gezdiğim her yerde bolca fotoğraf çekip bloğumda paylaşmaya can atıyorum :) Tabi can attığım bir diğer konu da doya doya alışveriş yapmak :p (Yasaktan dolayı alışveriş çılgınlığımızı bir derece törpülemiştik, serbest bırakmanın vakti gelmiştir!) Bir de Macaristan'da el işçiliği olan otantik gömlekler varmış , onlara da gözümü dikmiş durumdayım :) 

Bu arada postu 1 gün önceden yazıyorumki eğer buralara gidip gören varsa tavsiyelerinizi alıyım , nereler gezilmeli , nerede ne vardır , nerede ne yenir...Daha önce gezenlerden öneriler duymaktan zevk duyarım :) 

8 gün sonra görüşmek dileklerimle..
Herkese sevgiler ! ♥ 

5 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ooohh ne güzel canım iyi tatiller,gezmeleer ve bol alışverişler :D

Yasemin dedi ki...

Bol fotografli postlarini bekliyoruz. Simdiden iyi tatiller canim

tuem dedi ki...

iyi gezmelerr bol alışverişler hadi git gel fotoğraflarla bizde gitmiş kadar olalım çok çok çekin :)

makyajblogum dedi ki...

Ayyy canım vakit geldi mi? İyi tatiller...Bol bol gez, eğlen, fotoğraf çek, alışveriş yap :) Benim de çok merak ettiğim ve görmek istediğim yerler, eminim çok güzeldir! Güle güle git, güle güle gel inşallah! Çok öpüyorum!

Your style is your signature dedi ki...

Junkhead,Lulu;Tuem çok teşekkürler kızlar :) Daha güzel turlara siz gidin siz eğlenin :)

Makeupwithsyle'cım , evet geldi , telaş koşuşturma derken gidiyoruz artık canım :) Çok teşekkürler güzel dileklerin için , öpüyorum kocaman :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...