10 Mayıs 2011 Salı

DIY Balmain T-shirt

Fergie'nin üzerindeki Balmain Destroyed Safety Pin Jersey T- Shirt (ki bence parçalanmış/hırpalanmış görünümü ile adının hakkını sonuna kadar veriyor..) fiyatı ile dudak uçuklatıcak cinsten... Hayır şahsen bana  üzerine para verseler giymem ama bir de fiyatı 1053$ olaraka görünce herhalde benim göremediğim bir özelliği vardır diye düşünüp uygulamak isteyen olabilir diye paylaşmak istedim.
Tek yapmanız gereken t-shirtünüzü istediğiniz şekilde kesip biçmek :) Sonrasında da kestiğiniz parçaların aralarını küçük kilitli iğneler yardımıyla birbirine tutturmak. Bu t-shirtün 1053$ fiyatı olması için aklıma gelen tek ihtimal herbir iğnenin 24 ayar altın olması ihtimali olabilir :) Bunun dışında DIY olarak yaparsanız size maliyeti 10lirayı geçmiycektir :)

3 yorum:

makyajblogum dedi ki...

:)) Bu ünlüler de zenginlikten ne alacaklarını şaşırıyorlar...gerçi bunlara çoğu ürün bedava veriliyormuş, böylece bedava tanıtım yapmış oluyor firmalar!
Bende çok beğendiğimi söyleyemiyeceğim bu tshirt'ü :)

weekend lover dedi ki...

ben sevdim, denerim yapmayi ;)

Your style is your signature dedi ki...

makeupwithstyle ; değişik olmak ugruna herşeyi yapıyorlar tatlım :) ne kadar değişik olurlarsa o kadar ilgi çekiyorlar ya!

Burcu ; eğer begendıysen,ilham verebildiyse çok sevindim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...