8 Mayıs 2011 Pazar

Alternatif Aksesuar Fikirleri

Klasik aksesuarlardan sıkılanlar ve farklı modeller denemek isteyenler  için ASOS'ta  alternatif ve özgün aksesuar seçenekleri mevcut.

ASOS Hanging Chains Ear Cuff and Comb : Bir yani taraklı bir toka diğer yanı ise kulağa geçmeli küpe aparatı ile ilginç bir aksesuar. Fiyatı ise 10 £.

ASOS Chain Body Harness ;  Daha önce farklı versiyonlarını da gördüğüm bu aksesuarı çok seviyorum. Aslında DIY haline getirilmeye oldukça müsayit kolay bir aksesuar. Fiyatı ; 10 £

Asos-Bib-Harness-With-Enamelled-Diamond; Bunu çok beğendim,dümdüz sade bir elbiseye bambaşka bir hava katabilecek benzersiz bir ürün. Fiyatı ;  30 £.Daha uygun bir fiyata alınan bir kolyeye zincir monte edilerek uygun bir fiyata maledilebileceğini düşünüyorum.

ASOS Multi Strand Leather Body Harness with Waist Chain ; Bu da deri parçaları ve zincirlerle oluşturulmuş farklı bir aksesuar. Lacivert elbiseyi çok kapatmış ama düz beyaz bir tshirtte güzel durabilir. Fiyatı ; 40£ , bence çok fazla.


Cornelia Matte Black Draped Girth Harness  ; Bu da çok orjinal bir parça elbise üzerinde şahane durucagını düşünüyorum. Ama 144 £ verilicek bir aksesuar da değil .


ASOS 3 Finger Chains Hand Harness   Uzakdoğu esintileri  taşıyan hem yüzük hem de bileklik birleşimi farklı bir ürün , günlük kullanım için biraz abartılı ama gece için neden olmasın. Fiyatı ; 12 £

ASOS Harness Belt; Kesinlikle favori parçam! Bayıldım.. Düz tshirtle de güzel durmuş ama gömlekle daha da güzel dururdu bence. Fiyatı 15 £ . Çok beğendim çooook.

 Bu da aynı kemerin Lanvin versiyonu , fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten ;  1.255$ . Belki yakın zamanda magazalarda buna benzer kemerler görürüz. En azından ben görmeyı umuyorum ve şimdiden kafamda yapıcagım kombinleri tasarlıyorum ! :)

Ayrıca başta kendi anneciğim  olmak üzere hepimizi binbir emekle bugünlere getiren SÜPER annelerimizin anneler gününü kutluyor, yanaklarından öpüyorum ♥ 

3 yorum:

SvGLove dedi ki...

Karikatur tabi ki super! Cok cok tatli;)
Aksesuarlara gelince, boyle bi post cok faydali olmus canim;) Hem hic gormediklerimi gormus oldum (harness belt gibi), hem de zaten bende var olanlari kullanmayi kafama koydum (body chain gibi);)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

body chain su aralar
benımde kafama cok takılıyo ama
maalesefpek bulamıyoruz asosda var ama yasak masak derken butun keyfımızı kacırdılar.

Your style is your signature dedi ki...

SvGLove ; senin elinden kaçmaz sen hepsini yaparsın eminim ;)


KOVA KADINIYIM BEN ; body chain yapılabilir gibi geliyor bana . Yasak işine de hiç girmiyorum cok canım sıkılıyor..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...