23 Aralık 2010 Perşembe

"Yılbaşı Gecesi Ne Giyebilirim ?" Kombinleri

Yılbaşı yaklaştıkça hepimizi giysi seçimi konusunda bir telaş alır. Genelde seçimimiz şık elbiselerden, pullu blüzlerden , gösterişli aksesuarlardan yana olur. Ben de bugün ilham alınabilecek kombinler oluşturdum.Belki içlerinden biri gardrobunuzdaki parçalardan şık bir yılbaşı kombini oluşturmanız veya alışverişe çıktığınızda seçim yapmanızı kolaylatırmak için fikir verebilir.

Evet, ilk kombin için asimetrik hatlı,tek omuzlu beyaz bir Philip Lim blüz seçtim. Sezonun trendi yüksek belli pantolonlardan oluştuğundan yüksek belli hafif parlak bir kumaşa sahip bol paçalı Yves Saint Lauren gabardin pantolonla tamamladım. Altına yine siyah renkli topuklu ,klasik bir ayakkabı seçtim. Clutch çanta ise parlak ve yılbaşı gecesine uyucak bir gösterişte. Blüzün  yaka kısmı ve tek omzu açık olduğundan boyun kısmını hareketlendirmek için şık bir kolye seçtim.

Derseniz ki "Yok efendim ben yılbaşı falan anlamam ,sofistike kadın çizgimden ödün vermek istemiyorum!" , o zaman sizin için de böyle bir kombinimiz var :) Ben somon ve kahve tonlarını birbirine çok yakıştırıyorum.O nedenle somon sten bir gömleği yine yüksek belli Topshop bir pantoln ile kombinledim. Böyle düz bir kombinin olmazsa olmazı nedir? Tabiki ına hareket katıcak bir anda kıyafete yeni bir şekil verecek bir takı! İşte burda da devreye çok katmalı altın rengi ağırlıklı yine diğer tonları tamamlayacak ve kombinin bütünlüğüne uyum sağlayacak bir kolye seçtim.Ayakkabı ve clutch'da da altın rengi detaylı olanları tercih ederek kolye ile aralarında bir uyum yakaladım.

Bu kombin ise o gece perikızı gibi olmak isteyenler için. Aslında kombinlerin bütününde aynı rengi kullanmanın bir hata olduğunu bildiğim ve son derece boğduğunu düşünmeme rağmen tozpembenin masum havası beni içine çekti! Elbise strapless , şık çizgilere sahip farklı bir elbise. Altına aynı tonda bir ayakkabı seçtim,çanta da aynı tonda , küpe ve çantadaki detaylar altın rengi.

Yılbaşı gecesi tüm gözlerin üzerinizde mi olmasını istiyorsunuz? O zaman seçtiğiniz kombinin biraz iddialı olması gerek ! Bu nedenle altın rengi pullarla örülü asimetrik bir elbise seçtim. Altın rengi detaylı çanta ve ayyakbı yine iddialı seçimler ve elbiseyi uyumlu bir şekilde bütünlüyorlar. O geceye ışıltı katmak istiyorsanız böyle bir kombin ideal.Gözkamaştırıcı !
Gelelim son kombine. Yine şık ve özel bir gece için uygun olan bu kombin etek boyu kısa bir elbiseden oluşuyor.Rengi benim favori tonlarımdan.Şifon elbisenin yaka kısmı büyük fırfırlarla hareketlendirilmiş ve elbiseye yeni bir boyut kazandırılmış.Ayakkabı ve çanta hafif parlak , elbiseyle aynı tonlarda ve son derece soft.

Ben genel olarak doğal tonlardan hoşlandığımdan kombinlerde bu doğrultuda şekillendi ama siz daha gösterişli daha göze batan renkler tercih edebilirsiniz.Ama unutmayın yılbaşında şık olucam diye fazla abartmanın , aksesuarda dozu kaçırmanın,ışıl ışıl kıyafetler seçmenin de bir anlamı yok.Sade de şık olunabileceğini bir kenara not etmekte fayda var.


4 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Canım yine çok beğendim kombinlerini!ÖZellikle 3. ve 5. elbiseler çok şık :)
Sana katılıyorum çok abartılı kıyafetleri bende pek tercih etmiyorum, sade ama şık olan herşey yılbaşı için ideal!

Your style is your signature dedi ki...

her kombini yaparken aklıma sen geliyorsun canım :) çok sevındım begenmene,sen böyle yorum yaptıkça mutlu oluyorum kombin yapasım gelıyor !

kesinlikle!şık olucam derken abartıp komik olmaya gerek yok:)

makyajblogum dedi ki...

Yap yap yap...kombin isterim! :)
Bende çok severek takip ediyorum canım, zevklerimiz çok benziyor ve böylece sayende güzel kombin fikirleri oluşuyor aklımda!

Your style is your signature dedi ki...

istersin de yapmaz mıyım? :)
yaparım elbette ! ben de zaman zaman paylaştıklarından zevklerimizin çok benzediğini düşünüyorum :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...