8 Aralık 2010 Çarşamba

Lip Balm Yazı Dizisi (Son)

Lip balmlarla ilgili yazı dizimin sonunda bende bulunan lip balmlardan bahsedicem ve şahsi görüşlerimi sizinle paylaşıcam, faydalı olmasını umuyorum :)


(Resimdeki numaralar gözukmuyor pek, resim bir boy daha büyüdüğünde sayfaya sığmadı o nedenle numaraların  1,2,3.. şeklinde  sıralı olduğunu varsayınız!) 

Bunlar bendeki lip bal/lip stickler.Şimdi gelelim hangisi iyidir , hangisinasıl etkilidir kısmına.

 1) Watsons Magic Lip : Hafif yapılı bir stick , güneş koruyucusu içeriyor. Rengi şeffaf olmasına rağmen hafif pembe güzel bir renk veriyor. Eğer bir lip stickten beklentiniz sadece nemlendirmesi veya renk vermesi ise kullanılabilecek bir ürün. Dudak yenileme , çatlaklara karşı koruma gibi özellikler beklemeyin.

2)Nivea Lip Care Star Fruits: Yıllardır hepimizin makyaj çantasında mutlaka bulunan Nivea dudak koruyucunun star fruit olanı.Kokusu ve rengi nefis. Bildiğimiz nemlendirici, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var, ama yine de bir klasik o ayrı :)

3)Golden Rose Lip Protector: Bunu acil dudak kremine ihtiyaç duyduğum bir anda almıştım , üzerinde kuru ve çaylamış dudaklar için yoğun bakım yazmasına kandım fakat son derece ağır yapılı bir dudak kremi. Sanki dudağınıza bal mumu sürmüşsünüz ve üzerinde donmuş gibi garip bir his bırakıyor.Vaatleri de pek yerine getirdiği söylenemez.Ben şahsen memnun kalmadım.

4) The Body Shop Cranberry Joy Lip Balm :  Sadece kokusuna aşık olunup alınabilecek bir ürün :) Müthiş tatlı kokuyor! Nemlendiriyor ama beklentiniz eğer sadece nemlendirmesinden daha fazlasıysa çok da başarılı bir ürün değil. Yapısı yoğun, kalıcılığı da çok değil ya da ben şeker gibi kokuya dayanamayıp yiyor da olabilirim,objektif yorum yapamıycam :)
5)The Body Shop Spiced Vanilla Lip Balm: Yine Body Shop'ın lip balm'ı. Üsttekinin baharat&vanilyalı olan versiyonu.Kokusu idare eder, ben vanilyalı oluşu sebebiyl daha yoğun bir koku beklemiştim ama Cranberry daha güzel kokuyor :) Bu arada kutuları ayrıca sevimli belirtmeden edemiycem :) 

 
 6)Blistex Med Plus : Ve Tanrı dudak kremini yarattı!!!!! Budur! Şimdiye kadar dudak kremleri/stick/balm'larla ilgili ne biliyorsanız unutun. Blistex ile tanıştığım günden beri son derece memnunum. Yapısı yoğun ama sürümü kolay , naneli içeriği ile son derece rahatlatıcı , kalıcı ferahlık veriyor , sadece nemlendirmekle kalmıyor aynı zamanda çatlamış,kurumuş dudağınızın yeniden yapılanma sürecinde faydalı oluyor.Gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Watson's'da ve eczanelerde bulunabilecek bir ürün. 

7)Blistex Lip Relief Cream : Yine nane ferahlığıyla dudaklarınızı rahatlatan , kalıcı yoğun yapılı bir Blistex ürünü. Tüp olması nedeniyle sürümü kolay. Özellikle alta Med Plus üzerine Relief Cream sürerseniz müthiş bir rahatlama , en kurumuş/çatlamış  dudakta bile müthiş bir etki görüceksiniz. Bu iki ürün her an elimin altında ve çok memnunum.


Son olarak benden size küçük bir ipucu. Sivilce ilacı kullandığım için doktorum günde 3 kez Hametan kullanmamı söyledi . Gece bu kremi sürüp yattığımda sabah dudaklarım pamuk gibi oluyor. Yukarıda bahsettiğim dudak kremlerinin pek çoğundan daha etkili bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dudak için Bepanthen kullanan pek çok kişiyi duymuştum sanırım Hametan da aynı etkiyi gösteren bir medikal ürün. Dudağı yenilemede(cilt tahrişleri ve yanıklarda cildi yenilemek için kullanılıyor) son derece etkili. Günün her saati ince bir tabaka şeklinde dudağınıza sürebilirsiniz.Herhangi bir yan etkisi de yok.

Eveeet, geldik bir yaz dizisinin sonunda, umarım bu yazı dizisinde işinize yarayacak bilgiler bulmuş ve yazılanlardan memnun kalmışsınızdır :) Eğer sizin de lip balmlarla ilgili önerileriniz varsa öğrenmekten  keyif  duyarım :)


6 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Blistex'leri bende çok başarılı buluyorum :) Onun dışında Body Shop lip balm'ları için söylediklerine aynen katılıyorum :) cranberry müthiş kokuyor!

cicibebe dedi ki...

hametanı ben sir agdanın bacagımı yakması sonucunda kullanmıştım ama hiçbi faydasını görmedim :/

blistex tabiiki bir numara :) tbs lip balmların ikisi de var bende dedigin gibi çok tatlılar :) ama ben yatarken sürüyorum sabaha hala dudagımda oluyo :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

nerelerdeydin ya .
blogunun temasını değiştirmişsin.eskısı sanki daha güzeldi.

Your style is your signature dedi ki...

makeupwithsyle ; blistex ve TBS'ların hepsi bizim olsun! :)

cicibebe; bende sir ağda sonucu dudağımın üstünü kaptırmıştım hatta tamamen soyulmuştu ama 2günde yeniledi cildimi , çok memnun kaldım :)

KOVA KADINIYIM BEN; iş sınavlarına hazırlanıyorum da biraz uzak kalıp odaklanıyım dedim :) sık sık sıkılıp değişiyorum biraz bunun da tadını çıkarıyım değişir daha güzelini koyarım :) vintage çiçekli şeyleri çok severim de.

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

hayırlısı olsun o zaman.
çiceklis eyleri sevdiğin dikkatimi çkti.

Your style is your signature dedi ki...

evet var öyle bi tutkum :) kıyafette falan da severim:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...