24 Aralık 2010 Cuma

Kırmızı Halının 2010 Yılı Kraliçesi

Yeni yıl moduna hepten kendini kaptırmış bloggerınız yeni postunu sıcak kahve & kurabiyelerle açmak istedi :) Daha önce de belirttiğim gibi yeni yıl ruhunu yaşamaktan oçk keyif alıyorum!

Gelelim postumuzun konusuna. Fabsugar isimli internet sitesi 2010 yılının Kırmızı halı kraliçesini  okurların oyları yardımıyla seçmiş ve bu yıl Hollywood'un en şık ünlüsü  zarafeti ile göz kamaştıran Zoe Saldana olmuş. 

İşte bu da Saldana'nın bu yıl içersinde giydiği birbirinden şık kıyafetlerden bir kaçı;








Özellikle 2 numaradaki dantelli elbise favorim! Zoe Saldana hem sofistike hem de abartıdan uzak çizgisiyle gözalıcı duruyor.Genellikle tercihlerini siyah renkten yana kullanan aktris onun dışında da soft renkleri tercih ediyor, çok gösterişli renklerden karışık desenlerden uzak duruyor. Bence kendine has başarılı bir çizgisi var. Tercih ettiği markalar arasında Givenchy Haute Couture , Lanvin,Calvin Klein,Valentino ve  Burberry Prorsum var.


Bu Valentino elbiseye de ayrıca hayran kaldım.Rengi muhteşem, kendisi muhteşem ! Saldana birinciliği kimselere kaptırmamış, peki ilk 5 en iyi giyinen ünlü listesi nasıl şekillenmiş? İşte diğer isimler;


2)Carey Mulligan ;  kadınsı şıklığın sembolü olarak
3)Olivia Palermo ; şehirli kız imajı ile
4)Leighton Meester ; yaptığı riskli ve özgüvenli tercihleriyle
5)Eva Mendes ; seksi güzelliğiyle listeye adlarını yazdıran diğer isimler.

Zoe Saldananın şıklığına diyecek birşey yok. Benim diğer favorim ise kesinlikle Olivia Palermo, çok zarif , kendine has çizgisi olan, ne giyse üzerine yakıştıran,  tarz bir kadın. Aynı zamanda da çok güzel. Sizin bu listeden veya bunun dışında favoriniz olan bir ünlü var mı?
   

4 yorum:

Moda Çıkmazı dedi ki...

benim 1 numaramda Carey Mulligan yer alırdı ama Blake Lively'in de bu listede olmasını beklerdim :))

Your style is your signature dedi ki...

evet sanırım o da olsa iyi olurdu :) site listeyi 5e indirmiş en son bu 5li arasından 1kişiyi halka seçtirmiş, büyük ihtimalle 5ten sonrasında vardır :)

makyajblogum dedi ki...

Zoe Saldana'nın seçimlerine bayıldım, çok da güzel taşımış! Özellikle Valentino elbiseye hayran oldum, hem rengi hem modeli şahane!

Listede Leighton Meester'ın olmasına sevindim; gerçekten de riskli tercihleri oluyor, ama o kıza bir sempatim var :)

Your style is your signature dedi ki...

valentino elbiseye ben de bayıldım, zarif kadın , giydiğini de yakıştıyıor daha ne olsun :)

Leighton Meester'in ayrı bir ışığı,karizması var, gerçekten giydiği de yakısıyor !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...