15 Aralık 2010 Çarşamba

İngiliz Zarafetinin Yeni Temsilcisi : Kate Middleton


Haftasonu Entertainment isimli kanalda  Prens William ve Kate Middleton hakkında bir program izledim ve mutlaka Birleşik Krallığın yeni Diana'sı hakkında bir post hazırlamalıyım diye düşündüm.

Duruşu ve asil bir aileden değil de halktan biri olması nedeniyle Prens William'ın annesi Prenses Diana'ya benzetilen 28yaşındaki Middleton asaleti,zarafeti ve kendine has giyim zevki ile daha şimdiden pek çok kez en iyi giyinenler listesine adını yazdırdı. 


2006 yılında Daily Telepraph tarafından  belirlenen stil sahibi kişiler  listesinde "En çok Gelecek Vadeden" kişi olarak seçilmiş ayrıca Tatler (Birleşik Krallıkta yüksek sosyete dergileri) listesinde ise  stil ikonları arasında 8. sırada yer almış.People's Magazine is 2007 ve 2010 yıllarında Middleton'ı en iyi giyinenler listesinde belirtmiş. 


Vanity Fair'ın uluslararası en iyi giyinenler listesinde de yer alan müstakbel Duchess, daha şimdiden Kraliyet ailesine girmesinden çok stil ikonu oluşuyla dikkat çekiyor.


Genelde soft tonları tercih eden Middleton , klasik ama modern, elegant bir tarza sahip, oldukça sofistike.Tabi güleryüzlü ve güzel oluşunu da unumamak lazım. Sadece iyi giyinmesi bir stil ikonu olarak yerini  uzun süreli koruması için yeterli olmayacaktır, tüm bunlar paket program şeklinde birarada olunca Middleton tüm dünya basınının ilgisini çekmeye başladı. 


Tarzı oldukça sade , ama detaylarda şıklığını sergiliyior.Çok fazla aksusuar kullanmıyor fakat şapkalardan da vazgeçmiyor. Oldukça doğal , ben saçlarını özellikle beğendim.Bir kaç gün önceki nişan fotoğraflarında da son derece abartıdan uzaklar. Kraliyet ailesinin sadeliğine bir bakın , biz olsak en süslü, en şatafatlı kıyafetlerimizi giyer, saçı başı yaptırır ağır makyajlar yapar öyle geçerdik kamera karşısına. Ama fotoğraftan görüldüğü üzere Prens William ve Kate Middleton son derece doğal.Bu arada Middleton'ın parmağındaki yüzük bir aile geleneği ve daha önce Prenses Diana'nın parmağını süslüyordu, Prens William nişandan sonra bu yüzüğü Middleton'a armağan etmiş.

Bakalım Kate Middleton'ın peri masalı nasıl sonlanıcak? İngiliz zarafetinin yeni ikonu ilerleyen zamanlarda karşımıza nasıl çıkıcak? Merakla bekliyoruz :)


5 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Çok zarif bir tarzı var bu kızın, kesinlikle bizim nesilin Diana'sı olacak gibi duruyor :)
Bu arada E! Entertainment benim sürekli izlediğim bir kanal, çok ilgi çekici programlar oluyor :)

Your style is your signature dedi ki...

Kesinlike öyle :) Kızın zaten asil bi hali varmış bence , sofistike bir tarzı var.

Evet ben de severek izliyorum :)

Barbygirl_here dedi ki...

Bence de cok hos kiz, bir de ;
prenses adayi olarak illaki hos giyinecek, guzel bir zevki olacak, Prensce desteklenecek,degil mi:))) Buyuk sorumluluk var uzerinde...
Ben iyi tasiyacagina inaniyorum,bakalim gorecegiz :)

Your style is your signature dedi ki...

Evet öyle, ama bu kızın bence kanında varmış bir asalet :) Çok da zorlanıcak gibi gözukmuyor o nedenle :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ben de bayılıyorum bu kadına.
kanında varmıs lafına kesınlıkle katılyıorum.
cok asil ve saglam durusu var.
kaptı mis gibi hatunu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...