16 Aralık 2010 Perşembe

Gwyneth Paltrow ve Sırt Dekoltesi

 Gwyneth Paltrow 'un Country Strong filminin galası için seçtiği elbise oldukça iddialı. Beyaz en sevdiğim renk , sırt dekolteleri de favori dekolte çeşidim olmasına rağmen bu ikili bir araya geldiğinde ortaya çıkan sonucu pek de beğenmedim.

Elbisenin tasarımı Emilio Pucci'ye ait. Önden bakıldığında oldukça sade bir elbise.Boyun kısmı ,kolları tamamen kapalı,yırtmacı yok. Ama arkasını döndüğünde...Ta taaaam ! Boyundan başlayan bir dekolte  yırtmaç ile birleşmiş , derin dekolte ve derin yırtmaç kelimelerini kullanamıyorum zira bunun adı derin değil başka birşey!

Paltrow gecenin en çok konuşulan ismi olup tüm spot ışıklarını üzerine çekse de ben şahsen elbiseyi çok beğenmedim.Paltrow gibi düzgün  fiziğe sahip bir ünlünün (Glee'deki performansında farkettimki bacak boyu Türk standartlarındaki kadınların total boyu kadar!) her kıyafeti rahatlıkla taşıyabileceği aşikar,ki o da buna güvenerek böyle cüretkar bir elbise seçmiş.Sadece sırt dekoltesi olsa daha şık olabilecek bir elbise açıklığın boyutu ayarlanamayınca göze hoş gelmeyen bir görüntü oluşturmuş.

Siz ne dersiniz? Gwyneth Paltrow  ve elbisesi göze nasıl gözüküyor?



4 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Aynen dediklerine katılıyorum canım...Bende sırt dekoltesini çok severim ama bu elbisenin önden görüntüsü de fazla sıkıcı geldi bana! Dekolte işinde abartıya kaçtıkları da kesin! :)

Your style is your signature dedi ki...

evet canım,dekoltenin de tadında bırakılanı güzel :) ucu kaçınca sevimsiz gözukuyor.

Guz dedi ki...

abartmis ama ya.iykk

Your style is your signature dedi ki...

evet olmamış hiç :/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...