18 Şubat 2012 Cumartesi

The Body Shop Tea Tree Serisi

TBS Tea Tree Serisi bloglarda sıkça gördüğüm ve uzun zamandır almak istediğim bir seriydi. Geçen ay hazır %50 indirime girmişken denemeye karar verdim. Önümde 2 seçenek vardı, birisi seyahat boyu olanıydı ve denemek için daha makul görünüyordu, hem de için çay ağacı yağı ekstresi vardı ki bu ürünün sivilceler üzerindeki etkisi o kadar övülüyorki ne zamandır alınacaklar listemde yer alıyordu,  buna rağmen dayanamayarak tam boy olan seriyi aldım , onun içerisinde olan ürünler ise şunlardı;

TBS Cilt Fırçası  

Serinin en sık kullandığım ürünü Facial Wash. Cildimde bıraktığı ferahlık hissini seviyorum. Biraz kuruluğa neden oluyor. Cildi bu ürünle temizledikten sonra tonik ile temizleme işlemine devam ederseniz etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Ama ben üşengeçliğimden cilt rutinime ayda yılda bir tonik ekliyorum o nedenle de evde kullanılmayan bir tonik koleksiyonum var :)  Her iki ürün de 250ml yani uzun süre kullanılabilir büyüklükteler.

Temizleme losyonu sanırım bu serinin en memnun kaldığım ürünü.Cilt ile buluştuğunda verdiği ferahlığı hissetmemek mümkün değil , yapısı ağır değil, nemlendiriciliği orta seviyede,kolay emiliyor. Sabahları makyaj yapmadan baz olarak kullanıyorum, küçük bir miktar tüm cilde yetiyor.

Fırçanın kılları yumuşacık, kullandığım maskeleri temizlerken peeling etkisi yaratsın diye bu ürünü kullanıyorum.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse bu seri orta/orta üstü bir seri.
 Puanım 5 üzerinden 3. 
(Evet bu yeni puanlandırma sistemim :) MUA tarzı bir değerlendirmenin ürünleri almak isteyenler açısından faydalı olacağını düşündüm.)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

çokda faydalı bir post olmusgercektende:))denemeye değer:)

SvGLove dedi ki...

2.5 yil once ben de kullanmaya baslamistim TBS Tea Tree urunlerini. Baslarda iyi geldi, ama daha sonra baska sebeplerden yuzumdeki sivilceler isyan cikardigi icin, doktor uyarisiyla birakmak zorunda kalmistim. Aslinda verdigi ferahliga bayiliyordum, her ne kadar es, kokusunu sevmese de:D
TBS burada yok:/ Belki Turkiye'ye gittigimde bi seyahat boyu alir, tekrar denerim;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...