20 Şubat 2012 Pazartesi

The Body Shop Sezonel Sabunlar

 Body Shop'ın bu kış sezonunda çıkardığı sezonel setlerin içeriğine tek kelimeyle BAYILDIM ❤ 

Benim gibi şekerli kokulara bayılan ve sabun seven biri için ortaya çıkabilecek en güzel karışım TBS 2012 kış sezonu sabunları olmuş. 


Bu sabunlardan ilki baharatlı vanilyalı. İsmin akılda oluşturduğunun aksine oldukça hafif bir kokusu var. İçerisinde  peeling etkisi yapabilecek minik parçacıklar var ki ben kendilerinin vanilya çubuğu parçacağı olduğunu düşünüyorum.


İkincisi zencefilli. Tam bir kış kokusu. Vanilyalı olan sabuna göre daha yoğun bir kokuya sahip. Kışın içine tarçın, karanfil, zencefil atıp hazırladığımız çaylar gibi kokuyor :) Eğer benim gibi yoğun, baharatlı, şekerli kokuları seviyorsanız denemenizi öneririm, ama hafif kokulardan hoşlanıyorsanız tercih etmemenizde fayda var.

Üçüncüsü ise benim favorim olan kızılcıklı. Nasıl şeker bir koku anlatamam ! :) Paketi açıp sabunu banyoya koyduğumda hemen ortamı şeker bir koku sardı. Rahatsız edici bir yoğunluğu yok, hem şekerli hem hafif, tavsiyemdir ♡ Bu da vanilyalı olan gibi  içerisinde küçük parçacıklar barındırıyor.


Body Shop bu seriler ile benden tam not aldı. Kışın dokusuna uygun, kalıcı ve hoş kokulara sahip şahane 3 sabun, denemekte fayda var :)


Sırada 2 Body Shop postu daha var. Birisi Chocomania Serisi yenesi sabunlar .


Diğer ise Kızılcıklı Sezonel Set


1 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Canım güle güle kullan! Bunların nefis koktuklarına eminim; Bende uğrayabilirsem mutlaka göz atacağım! Mucks <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...