23 Temmuz 2011 Cumartesi

♥♫ ♪ Let The Holiday Begin ♥♫ ♪



Başlıktan da anlaşılacağı üzere bugün itibariyle tatile çıkıyorum! Yıllardır yazlığa 1ay gider, uzuun uzuun kalırdım  ama bu sene kısa bir tatil olucak,  8-9 gün içinde dönücem :) Gitmeden size gün batımını izlemenin en keyifli olduğu yerlerden biri olan Mavişehir 'in  manzarasını da paylaşıyım.Ne kadar da huzur verici bir görüntü öyle değil mi? :) E artık ben biraz güneş ve deniz depolamaya gidiyim :) Hoşçakalın!


Sevgiler ♥♫ ♪


22 Temmuz 2011 Cuma

Aksesuar Aşkına !


Siz de benim gibi arada bir etsy'de gezinip yaratıcılık avına çıkıyor musunuz? O kadar orjinal o kadar hoş ürünlerle karşılaşıyor ki insan , ufku açılıyor :) İşte Giaa da yaratıcılığını konuşturan tasarımcılardan bir tanesi. Kolyelerini çok beğendim, özellikle keçelerle çok güzel çalışmalar yapmış. Bakalım siz de beğenicek misiniz?






Eğer  benim gibi keçelerle uğraşmayı seviyorsanız Giaa'nın tasarımları  ilham almak için güzel seçenekler :)

Yaz İçin 3 Süper Oje

 Hani ne zamandır bebe mavisi ve su yeşili oje sayıklıyordum ya , sonunda buldum :) Bu yazın en favori renkleri olduğundan olsa gerek nereye sorsam kalmadığını söylüyorlar. Bugün Optimum Flormar standında fuşya ve maviyi beğendim,aldım fakat su yeşilini yine bulamadım. Pino kozmetikte bu rengi sorduğumda ise daha önce hiç adını duymadığım minik sevimli bir şişeye yönlendirildim , sonunda aradığımı bulmanın sevinci ile markaya takılmadım sonuç olarak :)

 Üçü de yaz için çok şeker renkler , şiddetle tavsiye ediyorum :) 


Ünlüler ve MAC Rujları

Size de olur mu bilmem bazen bir ünlünün kullandığı kozmetik ürününü çok beğenirsiniz ama hangi marka veya hangi numarası bilemezsiniz.İşte becomegorgeous isimli sitede  ben ve benim gibiler için bazı ünlülerin kullandığı MAC rujları sıralamış . Bakalım hangi ünlü hangisini tercih ediyor ;

Kim Kardashian MAC Angel tercih ediyormuş ve üzerine ise NARS Turkish Delight lip gloss kullanıyormuş. Günlük hayatta kullanmak için güzel bir tercih. Oldukça doğal bir renk.

Selena Gomez ise MAC Snob kullanıyormuş.Bu  pastel rengi çok beğendim. Nude tonlardan hoşlananlar için ideal bir ruj.

Radikal tercihleri ile tanınan Lady Gaga'nın ruj tercihi de elbette diğer ünlülere göre daha dikkat çekici. Gaga parlak pembe tonlarındaki Pink Nouveau 'yu tercih ediyormuş.

Miley Cyrus da doğal tonları tercih eden ünlülerden biri. MAC Shy Girl ruj da abartıdan hoşlanmayanlar için süper bir tercih olabilir.

Vanessa Hudgens ise Creme D'Nud ile şeftali tonu kullananlardan. Yaz için çok uygun bir renk. Dudağın doğal tonuna da yakın.

Gwen Stefani'nin  kendisiyle özdeşleşen kırmızı rujunu mu merak ediyorsunuz. O zaman hemen söyleyim , bu oldukça dikkat çekici ruj MAC Ruby Woo'ymuş.

 Taylor Swift de renk tercihini doğal ve pastelden yana kullanmış , onun ruju ise MAC Hue . Dikkat çekici göz makyajıyla uyum sağlayabilecek son derece abartıdan uzak ve hoş bir ton.
 

21 Temmuz 2011 Perşembe

Bloğunuzda Sizi Yansıtan Bir İmzanız Olsun İster misiniz?

Bloğumu takip edenler fark etmiştir , sık sık bloğumun teması ve buna bağlı olarak da imzası değişiyor :) Sıkıldıkça yeni birşeyer tasarlayıp değişiklik yapıyorum . Bugün eski imzalara bakarken aklıma geldi , siz de eğer bloğunuzda sizi veya bloğunuzu yanıtan bir imza isterseniz söylemeniz yeterli , sizin için de zevkle birkaç tane imza hazırlarım :)

İddialı değilim , kendi çapımda birşeyler yapıyorum hepsi bu :) İşte bundan önce hazırladığım imzalar ;




Bunlar da en sevdiğim bloggerlardan biri olan makeupwithstyle için yapmış olduğum imzalar :)



 EDIT : Bunlar da bu postu yayınladıktan sonra Reyhan Hanım "Bloğunuzda Sizi Yansıtan Bir İmzanız Olsun İster misiniz?" sorusuna "İsterim" diyince onun bloğu Reyhanla Herşey  için yaptığım imzalar :)






Eğer siz de bloğunuzda sizi yansıtan bir imzanız olsun isterseniz yourstyleisyoursignature@gmail.com  adresinden bana ulaşmanız yeterli. Bloğumun isminin de dediği gibi "Tarzınız imzanızdır " ;)


Daha Ucuz Alternatifi / A Cheaper Alternative ; River Island Kolye

 
Bu seferki daha ucuz alternatifini belirteceğim ürün Asos'da 15 pounda satılan  River Island Yellow Lion Tassel kolye .
Ben bundan bir kaç ay önce aynı kolyeyi ebay'den aldım , çok da severek kullanıyorum(hatta bayılıyorum desem yeridir !) Yukarıdaki 2 fotoğraftaki ve mankenin taktığı ASOS'ta satılan versiyonu.
  

 İşte bu da ebay.'de  satılan ve benim de aldığım versiyonu , fiyatı da kargo dahil 2.76 $.Bana sorarsanız River Island olandan daha bile güzel :) Hem de fiyat olarak epey uygun. Bu postun resimlerini taa kendim kolye aldığım zaman hazırlamışım ama taslaklarda kalmış , görünce paylaşıyım dedim belki beğenip almak isteyen olur :) 

 NOT: Yurtdışından alışveriş ile ilgili son düzenlemeler nedeniyle endişeniz varsa , ben yasak sonrası geçen ay ebayden sipariş verdim ve sorunsuz olarak elime ulaştı.

MAC'im Beni Baştan Yarat !

MAC marka ve tüketici arasındaki uzaklığı bir nebze kapamak açısından  2011 Sonbahar Koleksiyonu MAC Me Over için  "kendini yeniden yarat" teması ile bir yarışma düzenledi. Binlerce resmin katıldığı yarışmada MAc kullanıcıları MAC ürünleri kullanarak kendilerini yeniden yarattı ve müthiş değişimlere imza attılar. 25 Ağustosta Amerika ve Kanada'da Eylül ayında ise uluslararası olarak satışa sunulacak olan koleksiyonun bu promosyon kampanyasının ise  6 tane kazananı oldu. İşte bunlar da eski ve yeni halleriyle kazananlar ; 






 Normalde yakışıklı olup sonrasında kendini pandaya benzeten çocuğu saymazsak ben genel olarak beğendim ama son resim kesinlikle favorim.Orta yaşlı bayandaki değişime bayıldım , son hali ne kadar da sofistike olmuş! 

 Sizin favori değişim resminiz hangisi?

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Daha Ucuz Alternatifi ; Dior Hypnotic Poison


Dün ne zamandır wishlistimde bulunan Hypnotic Posion'a kavuştum.Daha önce de biliyordum fakat artık test ettim onayladım, gerçekten de EST Perfume Jewels serisinden Hot Kisses Dior Hypnotic Posion'ın koku olarak bire bir aynısı. Bilmeyenler veya Hypnotic Posion'ın kokusunu sevip daha uygun bir fiyat vererek bu kokuya sahip olmak isteyenler için belirtmek istedim. Elbette kalıcılık olarak boy ölçüşemezler ama koku olarak aynı olduklarının garantisini veriyorum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...